Hopp til hovedinnhold
(UIP)

Jessica Biel → PSYCHO

(UIP)

Deadline har i dag fått bekreftet at Psycho-prosjektet er ett hakk nærmere mål. Jessica Biel har takket ja til rollen som Vera Miles, skuespilleren som i originalen spiller søsteren til den kvinnelige hovedrolleinnehaveren, spilt av Scarlett Johansson. Sistnevnte vil dermed måtte skyte en dramatisk scene naken i dusjen.Se også: Telefonlok for Scarlett «Rumpeguri» Johansson (oj)

Alfred Hitchcock and the Making of Psycho, basert på filminnspillingen av 1959-romanen Psycho, har Anthony Hopkins som regissøren Hitchcock, mens James D’Arcy er Anthony Perkins alias skrullete Norman Bates. Filmen er skrevet av John J. McLaughlin (råflotte Black Swan).

Justin Timberlakes forlovede skal ha knivet med flere kjente kvinner om rollen. I sommer får vi se 30-åringen som prostituert i science fiction-blockbusteren Total Recall, med Colin Farrell som karakteren Arnold Schwarzenegger gjorde kjent i 1990. Hans kone spilles av den ekstra spreke yummy-mummy’en Kate Beckinsale.

Fun fact: I 1998 laget Gus Van Sant en ny versjon av Psycho, med den fikse ideen om å gjøre hver eneste scene identisk som originalen. Den berømte regissøren vant Golden Raspberry Award for Worst Remake og Worst Director, mens Anne Heche ble nominert til Worst Actress.
 

Les mer