Hopp til hovedinnhold
JESSICA SOM SMØRBLIDE NANCY I SYNDEBYEN (SF NORGE/DIMENSION)

Jessica Alba: – Nå blir det mye mer eksotisk dansing

2005 var et «stort» babe-år for den daværende 23-åringen Jessica Alba.

Hun var det blonde, usynlige (og veldig synlige) Fantastic Four-medlemmet Sue Storm, Bahamas-nymfen Sam i kultklassikeren Into the Blue og den barske, ganske eksotiske danseren Nancy i Sin City:

JESSICA SOM SMØRBLIDE NANCY I SYNDEBYEN (SF NORGE/DIMENSION)

Utenom Machete så har Jessica i etterkant vært flinkere til å være husmor enn å velge artige roller (hun vant Golden Raspberry Award for dårligste skuespill via Valentine’s Day) som holder henne relevant.

Ikke minst når det kommer til kåringer. I 2007 stemte norske FHMs lesere henne opp til førsteplass på listen over verdens mest sexy kvinner, og slik status kan nå få et løft: I oktober vender Jessica Alba tilbake som stripperen Nancy i Sin City: A Dame to Kill For, og hun forteller Vulture
at det denne gangen blir mer action på scenen.

– Jeg måtte lære masse dansesekvenser for (denne filmen), sier 31-åringen, som la seg i tre måneders hardtrening før innspillingen.

– Jeg danser mye mer i denne. Det var ganske crazy. Det var veldig, veldig vanskelig, og dere kommer til å se hvorfor.

Rollen som filmens femme fatale Ava Lord har gått til franske Eva Green (James Bond-babe i Casino Royale)…

EVA GREEN (UIP)

…. mens regissørene Robert Rodriguez og Frank Miller også har røpet at de disker opp med Looper-radarparet Joseph Gordon-Levitt og Bruce Willis, samt Rosario Dawson, Jaime King, Jamie Chung, Josh Brolin, Mickey Rourke og Crystal McCahill fra Playboy-realityserien The Girls Next Door

Apropos gladjenter: Linni Meister forteller 730.no at hun ble kontaktet angående audition for rollen som den sexy bartenderen Shellie, i originalen spilt av Brittany Murphy, som døde i 2009.

BRITTANY SOM SHELLIE – LINNI HAR BLITT SPURT (SF NORGE/MIRAMAX/DIMENSION)

– Det er lenge siden jeg ble spurt om jeg kunne tenkte meg å spille Shellie, men jeg takker ja hvis jeg blir invitert til audition. Det hadde vært en stor ære å få spille Brittany Murphys karakter. Hun har alltid vært en av mine favorittskuespillere, og jeg synes hun var veldig undervurdert, sier Linni til 730.

Se Jessica i aksjon i Sin City, også med blant andre Bruce og Brittany:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer