Hopp til hovedinnhold
(ANTON SOGGIU/TEE PROD./EMI)

Jesse Jones: Blodsprengte øyne

Han er ennå ikke «hele Norges», men hele Groruddalens Jesse Jones ryker stadig oppover fra undergrunnen. Men før den gateorienterte vriompeisen slipper sitt debutalbum via Tee Productions og EMI, reintroduserer han seg selv med Tommy Tee-produserte Drabantbymusikk, med fem låter, blant andre nye «Blodsprengte øyne». (Hør den nedenfor.)

– Jeg slipper denne EP-en for å gi folk som liker Jesse Jones noe mens de venter på albumet, sier 28-åringen til 730, og legger til at han vil gi andre enn kun hardcore hip-hop-fans en sjanse til å høre ham. 

Den kommende debutplaten 12 blokker og 1 vei inn blir ikke lik.

– Albumet blir egentlig veldig annerledes enn EP-en, som er eldre materiale, bortsett fra «Blodsprengte øyne». Siden januar 2010 har Tommy Tee og jeg spilt inn albumet, som er i sluttfasen nå. Jeg har vokst mye som låtskriver i den siste tiden, og det er mange som kommer til å bli overrasket når de hører 12 blokker og 1 vei inn. Samtidig er EP-en en viktig del av den musikalske prosessen jeg har vært gjennom de siste to årene. Haha, men det viktigste er at den er fet!

Hør tøffe «Blodsprengte øyne» produsert av Tommy Tee:

– Denne låten handler egentlig om en som ikke er helt fornøyd med situasjonen i livet sitt akkurat nå. Det er den følelsen jeg prøvde å formidle ihvertfall. Noen ganger føler man seg nede, men det er som regel da man finner seg selv og kommer sterkere tilbake.
Last ned Drabantmusikk EP fra iTunes for kun 20 kroner: Her!

Les mer