Hopp til hovedinnhold
Jespet Jenset Skyt me i hjertet musikkvideo stian werme
Jesper Jenset prøver nye ting i musikkvideoen til «Skyt me i hjertet» (Skjermbilde/Stian Werme)

Jesper Jenset går ut av komfortsonen ❤️ Se videopremiere!

Jesper Jenset slipper seg løs. Se premiere på hans nye video nedenfor!

Etter å ha gjort stor suksess internasjonalt med låter som «Bad Vibrations» (41 millioner streams!) og Gromee-samarbeidet «One Last Time» (30 millioner YouTube-visninger!), sikter Molde-artisten nå pilen mot Norge igjen.

I 2019 hørte vi Jesper synge på norsk for første gang via Arif-duetten «Hver gang». Vestlendingen forteller at låten ble laget for moro skyld, og at han etterpå fortsatte som før med engelske slipp.

– Men no som det har vært pandemi og i har vært mest hjemme i Molde følte i det va naturlig å gjøre meir på norsk. Det e i tillegg litt som å få utfolde seg på en ny arena. Utfordrende og arti, forteller Jesper.

Nå er han altså tilbake på morsmålet via deilige «Skyt me i hjertet» ❤️

Jesper Jenset går ut av komfortsonen – se premieren her:

Musikkvideoen er regissert av superfotograf og regissør Stian Werme.

Jesper Jenset forteller 730.no han fikk prøve seg på helt nye ting i videoen.

– Første gang i har jobba med koreograf, for det e både dansing og til og med litt skuespill i videoen. Men med bra folk ble det veldig gøy på sett sjøl om i ofte var utenfor komfortsonen. I e veldig fornøyd med resultatet og har glede me til å vise den fram, sier han.

«Skyt me i hjertet» ble laget med tre av landets mest produktive og ettertraktede låtskrivere og produsenter.

– Låtskrivera og produsenta Mathias Nilsen, Anders Nilsen og André Jensen herje hitlistan for tiden. Dem har alle et fantastisk øre for pop og det har vært utrolig lærerikt og artig å jobbe med dem. «Skyt me i hjertet» e fra vår aller første session sammen. Og nei, lillebror Henrik va ikkje med denna gangen, men han e veldig fornøyd med å ha fått gulltrofé for «Hver gang». Det heng på gutterommet.

Lillebror Henrik Jenset var nemlig med å skrive denne:

Jesper Jenset forteller at folk ofte blir overrasket over at han er moldenser.

– I har lyst til at lytteran mine i Norge skal bli bedre kjent med me, og i føle at ved å synge på norsk blir det meir personlig i får mulighet til å vise fleire sida av meg sjøl. Det e i tillegg veldig stas å få synge sånn som du snakke til vanlig. I synes moldenser e en ganske særegen dialekt, nokka som gir tekstan en ny dimensjon, forklarer han.

– Når man skriv teksta på norsk så legg folk merke til teksten på en heilt anna måte kontra på engelsk, og det kan være en utfordring. E det overfladisk så blir det ferska. Men i e ekstra fornøyd når i føle at i treff som med tekstlinja som «ett blått hav av deilig angst, og i bli livredd, men i må ta en sjangs, for i elske når du skyt me i hjertet».

På «Skyt me i hjertet» synger Jesper Jenset at han er den eneste i Norge som kan synge som en annen stjerne med J-navn.

I e den eneste i Norge som kan synge sånn som Bieber det e fakta

– He he he. I håpe jo at folk skjønner at det er en solid dose selvironi her. I har skreve så mye om kjærlighetssorg og triste ting at jeg vil at musikken framover skal være litt mer løssluppen. Mindre seriøs. På tide å vise den sida av me også!, avslutter han.

Se også: Jesper Jenset deler sine beste helgetips

Nyeste saker fra 730.no

Les mer