– Jenter må jobbe hardere

15. jun 2010 kl. 00:00
MILEY SYNES GUTTA HAR DET FOR ENKELT (UNIVERSAL)
Tenåringsbeiben Miley Cyrus besøkte nylig The Billy Bush Show, hvor hun blant annet snakket om sexfokuset i bransjen, og ikke minst hennes fortvilelse over hvordan det slås stort opp at Miley selv har fått et nytt, sexy image. 
– Alle sier at nå spiller hun på sex, fordi sex selger, sa en opprørt Cyrus, og mener guttene er minst like ille. 
 

– Jeg digger Zac Efron, altså. Men hva er det han selger, da? Han er vakker, han er deilig, jeg går ikke for å se filmene hans og tenker åh, han er en fantastisk skuespiller. Han er jo en god skuespiller, men han er heit. Han ligger ikke i sexy outfits og poserer med beina spredd, men han går jo i baris. Hva er forskjellen? I High School Musical går han i basketshorts og lurvete singlet, og jentene holder på å besvime, fortsatte 17-åringen.

Les også: Miley sinnablogger om lesbekyss
– Det er bare mye mindre tydelig når guttene gjør det. Da jeg turnerte med Jonas Brothers for noen år siden, merket jeg at gutter slipper unna med mye mer. For jenter vil det alltid være vanskeligere. Det er ingen unnskyldning, men vi må bare jobbe hardere, konstaterer Hannah Montana-stjernen.
Se også: Video: Skjødesløs sex fra Disney-jente
Samtidig som Cyrus kommer med uttalelsene, verserer det rykter om at det er tatt et såkalt Britney-foto av henne. Altså, et bilde hvor Miley klyver ut av en bil truseløs, og hele jentestasen hennes synes. Superblogger Perez Hilton skal ha lagt ut bildet, men raskt fjernet det igjen – etter en storm av sinte lesere. Noen mener det er photoshoppet, andre raser fordi det kan regnes som barneporno – da Miley ikke er fylt 18. Tenk litt på det. Miley selv har ikke kommentert trusesaken.
NB! Du kan ikke temme Miley Cyrus
  Se Cyrus’ seneste video: