Hopp til hovedinnhold
CHRIS LEE FEAT. TOO $HORT (ØYVIND HOLMBOE BASMO)

– Jenny Skavlan er en superhottie!

Rapstjernen Too $hort er beryktet for sine explicit sextekster, finurlig og lekent nok innpakket slik at kvinner ikke føler seg fremmedgjort. Nesten omvendt.

Til tross for at han platedebuterte på begynnelsen av 80-tallet, er den Atlanta-baserte California-artisten Too $hort på sin første europaturné, og fredagens Oslo-konsert tiltrakk seg alt fra bloggete hipsterjenter til rocka rødstrømper, og selvsagt mange småkåte hip-hop-menn.

En av Norges største Too $hort-tilhengere er rapperen Chris Lee, som er aktuell med en ærlig låt sammen med sitt idol (hør den her).

Da de satt backstage sammen på Blå, ble det mye vennlig pissprat, og 42-åringen pendlet stadig inn på temaet jenter. Ofte norske jenter.

Det hele endte med at Chris Lee vippet frem sin iPhone og viste Too $hort noen kjente, flotte damer, som veteranen vurderte.

Chris er vant til terningkast, men $hort Dog, som har mye erfaring med profesjonelle selskapsjenter, brukte også dollar som et lekent barometer.

Han likte alt han så.

Linni Meister – terningkast 4:

Chris Lee: – Dette er lillesøsteren til en barndomskamerat av meg, vær kul med henne!

Too $hort: – Utseendemessig vil jeg gi henne en 4-er. Det blonde håret og silikonpuppene er en handelsvare, det øker prisen med en gang. I tillegg ser hun ut som det er mye moro med henne, hun ser ut som en partygirl. En Average-John ville hatt mye glede av hennes selskap, og hadde betalt rundt 1000 dollar.

Jenny Skavlan – terningkast 6:

Too $hort: – Hun heter Jenny? Hun er en superhottie! Hun får 6. Jeg bedømmer jo nå kun ut ifra bildet jeg ser, men slik hun ser ut på det bildet har hun også noe ekstra. Hun kunne definitivt tatt over 1000 dollar. Du vet, du må være litt psykolog også, det er ikke bare utseendet som teller. Du må kunne gi en opplevelse som gjør at man har lyst til å tilbringe tid med henne. Det ser ut som hun har en del kvaliteter som kan øke prisen.

Mira Craig – terningkast 5:

Chris Lee: – Hun er en sanger, og har samarbeidet med Snoop Dogg, blant annet.

Too $hort: – Veldig pen. Hun er en R&B-diva, Beyonce-typen. Det er vanskelig å si hvordan hun egentlig ser ut kun basert på dette bildet, man skulle sett hvordan hun beveger seg også. Men vent litt, ved nærmere ettersyn kan det være noe trøbbel med henne. Hun har nok litt attitude. Jeg kan tenke meg at hvis kjæresten kommer hjem klokken 6:00 om morgenen kan hun være ganske dramatisk og rope og kaste ting.

Maya Vik – terningkast 5:

Chris Lee: – Dette er bassisten i bandet mitt.

Too $hort: – Hun er hva vi kaller weird pussy, og det er de beste i verden. Hun er en fri sjel – kreativ og original. Du vil aldri kunne sette en pris på henne, fordi det handler ikke om penger for henne. Hun minner meg om Brandy, en jente jeg kjenner fra Oakland. ($hort tar frem et bilde på telefonen sin og viser frem.) Hun spiller også i band.

Negar Khan – terningkast 4:

Too $hort: – Jeg elsker indiske damer. Det er veldig mye seksualitet i henne, men hun er en person som ville hengt med millionærer. Når det gjelder pris kan du ikke gjøre det på den måten med henne, du må ta henne med ut og shoppe.

Chris Lee: – Hun er ikke indisk, men kjent i India, så okay.

Tone Damilie Aaberge – terningkast 4:

Too $hort: – Hmm… Hvordan ville hun bevege seg? Hun ser litt stiv ut, er hun mer Celine Dion-typen?

Chris Lee: – Vel…. Hun gjør kanskje ikke de mest spektakulære dansebevegelsene.

Too $hort: – Jeg kan ikke se for meg henne gi head, enda jeg ser henne på dette bildet med en mikrofon i hånden som hun holder opp mot munnen. Hun holder den opp mot munnen som for å si «du vet at jeg ikke kommer til å gjøre det», hvis du skjønner du hva jeg mener? Når du våkner opp med henne om morgenen bør det ikke bli sex før hun har vært på badet og vasket ansiktet.

Chris Lee: – Vel, i den suste låta hennes handler det første verset om at hun sminker og kler på seg.

Aylar – terningkast 5:

Too $hort: – Hvor er hun fra?

Chris Lee: – Iran.

Too $hort: – Jeg liker persiske damer. Her snakker vi 1500–2000 dollar. Du vet, noen jenter ligger på rundt 300 dollar, men her må du opp i pris.

– Jeg liker en «diamond in the rough», alle disse damene som er i underholdningsbransjen krever altfor mye vedlikehold (high maintenance). Både økonomisk og psykologisk, konkluderer Too $hort.

Chris Lee-singelen «Monkey» kommer som en EP med tre andre låter, blant annet remixen med Joddski og OnklP. Den fysiske, forseggjorte varianten kan man bestille her eller laste ned fra iTunes, Djuice, etc. fra og med onsdag.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer