Hopp til hovedinnhold
Getty/Karwai Tang

Jennifer Lawrence ønsker at No Hard Feelings skal krenke

Jennifer Lawrence er aktuell med komedien No Hard Feelings.

Stjernen forteller at filmen uungåelig vil krenke folk – og at det er positivt.

JLaw alias Jennifer Lawrence (født i 90) er tilbake på storskjermen som den kjappe og blakke sexarbeideren Maddie. Hennes nye arbeidsgivere er to velstående foreldre som ønsker at Maddie skal hjelpe sønnen deres med å bli voksen ved å «date his brains out»💦

Se også: Red band-trailer til No Hard Feelings

Jennifer ble introdusert til store deler av verdenen som Katniss Everdeen i Hunger Games-filmene og for Marvel-entusiaster som Mystique i X-Men.

Siden har Kentucky-jenta blitt en av de best betalte skuespillerinnene med flere prestisjetunge priser under beltet.

Jonah Hill, Leonardo Dicaprio, Meryl Street og Jennifer Lawrence i Don’t Look Up (2021)

JLaw har tatt verden med storm i roller som Rosalyn i American Hustle (2013), Kate i Don’t Look Up (2021) og Tiffany i Silver Linings Playbook (2012).

Dog har vi aldri sett superstjernen i en komedie. Er det på bakgrunn av verdens besettelse med politisk korrekthet mon tro?

I et intervju med SkyNews punkterer JLaw at verden har behov for litt god gammeldags komedie, og at det kanskje er positivt hvis innholdet i No Hard Feelings støter noen.

– Jeg tror det er på tide med god gammeldags latter. Det er virkelig vanskelig å lage en komedie der du ikke fornærmer folk. Alle vil på en eller annen måte bli fornærmet av denne filmen – værsågod, forteller Joy-stjernen.

Jennifer har lenge ønsket å utforske hennes humoristiske sjarm på storskjerm.

– Jeg var definitivt alltid åpen for en komedie. Jeg vil ikke si at jeg ville at karakteren min skal prøve å ha sex med en ung person, men jeg leste manuskriptet og det var det morsomste jeg noensinne har lest.

Seere og kritikere er noelunde uenig i anmeldelsen av No Hard Feelings. I skrivende stund har filmen 62 % positive anmeldelser ifølge Rotten Tomatos. Flere melder at filmen bærer preg av en tidløs type humor som definerte komedielandskapet før 2012.

– Noe vi lærte av de gamle komediene er at grusom komedie ikke er veldig morsomt, å få noen til å føle seg dårlige — Men måten vi gjorde det på er greit fant vi ut av, avslutter JLaw.

No Hard Feelings har kinopremie i USA og i Norge på fredag.

Det gjenstår å se hvor vittig JLaw faktisk kan være i en R-rated komedie anno 2023 🤠 

Les også: Første titt på Euphoria-stjernen som Elvis

Nyeste saker fra 730.no

Les mer