Hopp til hovedinnhold
JIZZY FEIRING (MIRAMAX)

Jennifer Aniston: 2 guys 1 cup

Morsom? Kanskje. Denne er iallefall passende nok laget av folkene bak Juno.

I The Swith er Jennifer Aniston den single New Yorkeren Kassie som er hypp på barn, og som derfor avtaler å få låne sæden til en hunk, spilt av Patrick Wilson.

Jason Bateman har rollen som Kassies litt stusselige bestevenn Wally (ikke ulik Batemans Arrested Development-figur Michael Bluth), som under den lystige befruktningsfesten begynner å lure på hvorfor ikke han kan donere fremfor hunken. For så å drikke seg stappfull.

Da han finner stjernesæden på badet, heller han det ut ved en feil og fyller begeret med sin egen mannesaft, noe han ikke husker dagen derpå.

Kassie flytter, men kommer tilbake til New York syv år senere med en 7-åring som minner om Wally. Vi tipper det blir happy ending.

Pussig nok: Samtidig som Jennifer Aniston skjøt The Switch filmet den musikkaktuelle tvilling-MILF-en Jennifer Lopez The Back-Up Plan, hvor hennes karakter blir kunstig befruktet med tvillinger samme dag som hun møter drømmemannen. 

Fortsetter nedenfor.


Sistnevnt er australske Alex O’Loughlin (The Shield), mens gutta kan titte på indiske Noureen DeWulf, en slags yppig New York-versjon av Samsaya.

THE BACK-UP PLAN (CBS FILMS)
Jennifer Anistons befruktningskomedie har premiere i august, mens J-Lo-varianten starter på kino i USA i neste måned.
«Rett på DVD i Norge»-alarm:


I disse dager filmer Aniston Just Go With It, en stor dramaproduksjon fra 2. verdenskrig som kan bli en Oscar-favoritt.

Nei, det er en romantisk komedie hvor hun briljerer med Adam Sandler, selveste Heidi Montag, Sports Illustrated-go getter’en Brooklyn Decker og modellen Yvette Nelson.

Video: Slik kødder Jennifer med seg selv

Nyeste saker fra 730.no

Les mer