– Jeg vurderer å legge opp!

22. apr 2012 kl. 00:00
(ALLURE)
(ALLURE)

Det teiteste PR-stuntet på en stund eller er mor så drittlei på ekte? Midt i lanseringen av sitt andre album Pink Friday: Roman Reloaded slettet stengte Nicki Minaj sin Twitter, noe som skuffet en stor del av hennes 11 millioner følgere (alias Barbs alias fans). Hun forlot Twitter etter at «en stemme i hodet» ba henne om å gjøre det. Men angivelig mest fordi hun var lei drittslenging (om at hennes aliaser er masete, at hun doller seg opp for mye, at hun også lager poplåter, etc).

Da New York-jenta denne uken var innom BBC Radio 1 i London hos ørlite granne irriterende Tim Westwood, sa den norgesaktuelle rapperen/«sangeren» at hun ikke kommer til å skru på kontoen. (Twitter gir folk 30 dagers angrerett.) Det hjalp ikke at Tim klarte å komme opp i mikrobloggnettstedets globale Trending Topic-liste med denne superlange hashtaggen.

– Du støtter meg. Hvorfor er folk sure?, spør Nicki, mens programlederen ber henne komme tilbake online.

– Tim, jeg kan ikke, sier Nicki med sin teatralske, britiske aksent i snutten nedenfor.

– Jeg savner mine Barbs, men jeg kan ikke komme tilbake. Jeg kan bare ikke! Ikke tving meg, Tim. Vennligst ikke gjør det.

Fortsetter nedenfor.


Deretter etterligner hun stemmen til sin mentor Lil Wayne mens hun snakker om seg selv i tredje person.

– Folk gir henne (the kid) ikke engang nok props for å ha tatt det tilbake til essensen. Pink Friday: Roman Reloaded er på en måte min fjerde mixtape. Jeg gjorde det slik for å fore mine fans. Men nå lurer hun
faktisk på om hun skal forlate musikkbransjen.

– Folk er utakknemlige, legger hennes hypemann/bestis Safaree til.
 
I intervjuet snakker Nicki også om galskapen som oppstår når hun kommer til London, albumet, hvilke låter hennes pop-fans og hip-hop-fans liker, hvordan hennes kommende parfyme lukter, den kommende kleskolleksjonen, Pepsi-dealen og hvor mye penger i fjor tjente ifølge Forbes (6,5 millioner dollar alias 40 millioner kroner, noe hun ler av fordi hun mener det var mye mer). Hør hele her:

Nicki forteller at videoen som hennes «pop-Barbs» har ventet lenge på, «Starships», kommer om «noen dager». Nylig fikk hennes såkalte «mixtape-Barbs» en dose hvor hun rister løs med solide kvinner og rapfavoritten 2 Chainz: Se her!