Hopp til hovedinnhold
HER ER MER BILDER AV TYLER OG ODD FUTURE I NORGE (ERIK FIVE GUNNERUD)

– Jeg vil jobbe med Justin Bieber

HER ER MER BILDER AV TYLER OG ODD FUTURE I NORGE (ERIK FIVE GUNNERUD)


– Han er en kul kid and shit, sier Tyler, the Creator til MTV da han forteller om sitt møte med Justin Bieber.

– Han snakket om «Yonkers»-videoen and shit. Det var weird, for jeg sitter der starstruck, og bare «oh fuck, det er Justin Bieber». Han stiller meg spørsmål og jeg bare «shut the fuck up så JEG kan snakke med DEG.

Odd Future-frontmannen sier at han gjerne gjør musikk med den kanadiske 17-åringen (and shit), men ikke nymotens pop.

– Jeg vil lage 90-talls-R&B med break-beats, harde trommer med vakre akkorder and shit. Jeg har kjempelyst til å gjøre det. Jeg hører på Brandy og de tre første Mary J. (Blige)-albumene and shit, og Faith (Evans) og Zhané and shit. That shit is awesome!


Se bilder av Odd Future Golf Wang Kill Them All i Norge!

I forrige uke fortalte den respekterte hip-hop-produsenten DJ Premier at han i utgangspunktet ikke hadde noe i mot at Justin stilte i rapringen med for eksempel Rick Ross, Busta Rhymes, Machine Gun Kelly, Pill, Eminem, Kendrick Lamar, Wale, Joe Budden, Lady of Rage (!), Big K.R.I.T., Royce Da 5’9″ og Meek Mill: Se her!

Biebers rapalias Shawty Mane hadde dog kanskje ikke kledd Tylers seneste singel «Bitch Suck Dick». Videoen er regissert av Wolf Haley alias Tyler selv:


Se også: Norsk versjon av Tyler, the Creator & Pusha T (video)

Bonus: Tyler i JB-sonen på fortauet:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer