– Jeg vil ikke følge Lindsay Lohans fotspor

16. jan 2013 kl. 00:00
(UIP, NBC)

Den ferske mammaen Megan Fox viser at hun er i god form etter fødselen via februarnummeret av Esquire. Hun benytter anledningen til å også vise at hun fortsatt er glad i å snik(k)snakke sidelengs om folk i intervjuer.

Skuespilleren er i ferd med å fjerne en raus Marilyn Monroe-tatovering på armen…

(UIP, NBC)


… fordi ikke lenger er like imponert over ikonet som tidligere.

– Jeg startet å lese om (Marilyn) og innså at livet hennes var utrolig vanskelig. Det er som når du ser for deg fremtiden din. Jeg vil ikke se for meg noe så negativt, sier Megan til Esquire.

Fortsetter nedenfor.

HEISANN (ESQUIRE)


For så å dra inn Lindsay Lohan alias LiLo alias Hollywoods nåværende enfant terrible numéro un.

– (Marilyn) var ikke mektig på den tiden. Hun var som en Lindsay. Hun var en skuespillerinne som ikke var pålitelig… Hun hadde alt potensial i verden og så ble det kastet bort. Jeg er ikke interessert i å følge de fotsporene.Fortsetter nedenfor.

(ESQUIRE)


26-åringen, som er aktuell med komedien This Is 40 er raus med hensyn til at Marilyn og Lindsay hadde «alt potensial i hele verden», men ellers er ikke kommentaren så koselig. Noe som ikke helt backer det hun også forteller til bladet om å snakke stygt om andre.

– Jeg tror ikke folk forstår. Alt de tror er at vi (kjendiser) får faen meg holde kjeft og slutte å klage fordi vi lever i et stor hus eller kjører en Bentley. «Livet deres må være så flott.» Hva folk ikke skjønner er at berømmelse… Uansett hva din verste erfaring var på skolen da du ble mobbet av tenåringer, så er det berømmelse, men på i en global målestokk hvor du blir konstant mobbet av millioner av mennesker.


Fortsetter nedenfor.

(ESQUIRE)


Megan Fox: – Jeg trodde jeg fødte en vampyrbaby (video)

OPPDATERT: Megan Fox, som debuterte på Twitter for noen dager siden, beklager og forklarer sitt Lindsay Lohan-sitat overfor sine nesten 40 millioner følgere på Facebook:


– Jeg forsøkte å dra paralleller mellom Lindsay og Marilyn for å illustrere poenget mitt om at Marilyn er en ikon nå, men hun var ikke respektert og tatt seriøst da hun levde.

– Begge kvinnene var talentfulle skuespillerinner, som mistet sitt naturlige talent via kaoset og det uopphørlige mediafokuset rundt deres livsstil og deres vanskeligheter med hensyn til å følge tidsskjema til filmstudioene.

– Jeg mente ikke å kritisere eller degradere Lindsay. Det var aldri meningen at hun skulle føle seg mobbet.

Hele Megan-intervjuet til Esquire er her.
Se også: Megan Fox: – Jeg vil ikke være som Scarlett Johansson og Taylor Swift