– Jeg vil bli husket som en av de store skuespillerne

9. sep 2012 kl. 00:00

G.O.O.D. ACTOR? (INDOMINA)

Som en av de mest uskumle rapperne i gamet er det fønni å se Common som beinhard gangster i traileren under for den kommende spillefilmen LUV. Den Sheldon Candis-regisserte filmen omhandler en dag i livet til 11 år gamle Woody Watson (Michael Rainey Jr.) som har gledet seg svært til å møte sin onkel Vincent (Common) som akkurat har kommet hjem etter åtte år i fengsel.

Vincent ønsker å starte et spisested for å straighte opp livet sitt, men ender fort opp med å bli dratt inn i alskens ugagn igjen. Woody må så bestemme seg for om han skal følge den lugubre livsstilen til Vincent, eller gjøre sin egen, pre-pubertale ting.
 
Nettstedet Movieline hollererte på en tydelig inspirert Common etter filmens Sundance-premiere tidligere i år:
 
– Når det kommer til skuespill er jeg nærmest for et spedbarn å regne. Jeg gjorde min første film, Smokin’ Aces, i 2007. Jeg vet jeg har en lang vei å gå, men jeg lærer hele tiden og jeg vil bli husket som en vår tids store skuespillere.
 
Har du trua? Se den tøffe traileren til LUV her:

I tillegg til den velbarberte 40-åringen og Michael Rainey Jr., medvirker også Danny Glover, superdigge Meagan Good, Dennis Haysbert og Charles S. Dutton. Filmen har premiere på amerikanske kinoer 9. november.
 
Se også: Norsk gangsterfilm-alarm!