Hopp til hovedinnhold

Marie Amanda Agapi Jansen Smedbakken: – Jeg vet hva venninnene mine fikk for å suge folk

Marie Amanda Agapi Jansen Smedbakken snakker rett fra levra.

– Jeg var ikke med på noen ekle ting, men jeg vet hvor mye venninnene mine fikk for å suge folk, sier blogger og tidligere OsloGirls-«skuespiller» Marie Amanda Agapi Jansen Smedbakken i nyeste nummer av SPIRIT.

– Jeg vet hvor mye de fikk for å snorte cola.

20-åringen forteller gratisbladet hvordan hun – siden hun var 15 år – har blitt tilbudt penger av voksne menn på navngitte utesteder i Oslo for å bli med dem hjem og ha sex.

Etter et angivelig busy år med mye negativ uboost snakker Marie Amanda om mobbing og drapstrusler siden ungdomsskolen.

Og hvordan maktet å takle det.

I tillegg får ekssamboere («han hadde hatt sex i sengen min og lagt igjen kokain, kondomer og glidekrem over hele leiligheten mens jeg var borte»), purunge sexbloggere og alle Marie Amanda-haterne gjennomgå.

Skal vi tro det SPIRIT forteller oss.

Og det gjør vi jo.

Bladet med Marie Amanda Agapi Jansen Smedbakken på forsiden kommer ut på mandag.

Se også: Marie Amanda – OsloGirl emo på ekte… – Kan jeg få slippe dritten?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer