Hopp til hovedinnhold
Emily Ratajkowski er frustrert over datinglivet Pete Davidson Jack Greer Brad Pitt
Datinglivet til Emily Ratajkowski går ikke helt smertefritt (Instagram/emrata)

Emily Ratajkowski om å date menn: – Det er jævlig og urettferdig!

Emily Ratajkowski er ferdig med menn som ikke takler sterke kvinner.

I de siste månedene har Emily Ratajkowski blitt spottet på dater med flere forskjellige menn. Det høres dog ikke ut som om det går helt smertefritt i kjølvannet av den brå skilsmissen fra Sebastian Bear-McClard, som hun fikk barn med i fjor.

I den nyeste episoden til My Body-forfatterens podcast lufter hun i alle fall frustrasjon når det kommer til det å date menn.

Emily Ratajkowski forteller hun at hun hater date menn som tror de vil ha selvstendige kvinner.

Emily Ratajkowski Jack Greer date nigh west village restaurant iggy nyc kissing
(Instagram/emrata)

– Jeg føler at jeg tiltrekker meg de verste mennene. Noen ganger tenker jeg fuck… Fordi jeg vil ha en selvsikker mann. [Men] jeg vil ikke ha en altfor selvsikker mann som har noe å bevise og prøver å bevise det gjennom meg. Det er ikke det jeg ønsker.

– De sier: «Du er spesiell! Du har klart det!». Sakte men sikkert blir de emaskulert uten å vite hva de skal gjøre med de følelsene, så de begynner å avsky deg og starter å rive deg ned. Også er du bare tilbake der du startet, forklarer Emily på High Low.

Skuespilleren, modellen, forfatteren og gründeren sier at hun synes dynamikken er jævlig og urettferdig, og tror det kan være bedre å date kvinner.

– Jeg kan forstå det å date kvinner i stede og ha gjensidig respekt i forholdet. Det kan være konkurranse der, men det føles ikke ut som om noen prøver å ta noe vekk fra den andre.

Se også: Emily Ratajkowski hinter til at hun er bifil på TikTok

– Merkelig nok med heteronormative forhold, føler jeg at det ofte skjer. Styrke og makt er forbundet med det maskuline, men med en gang en kvinne har det så vet ikke mannen hva annet han har, mener Emily.

Emily Ratajkowski og Sebastian Bear-McClard på Oscar-festen til Vanity Fair i Beverly Hills februar 2020 (Emma McIntyre /VF20/WireImage)
Emily Ratajkowski og eksmannen Sebastian Bear-McClard på Oscar-festen til Vanity Fair i Beverly Hills februar 2020 (Emma McIntyre /VF20/WireImage)

Etter det ble kjent at Emily og Sebastian Bear-McClard skulle skilles i sommer, har hun blitt koblet til flere menn.

Først ryktes det at hun henger med Brad Pitt. Kort tid etter fotograferes hun i det hun nusser DJ-en og businessmannen Orazio Rispo på åpen gate i New York City.

Se også: Brad Pitt starter det nye året med ny dame


OPPDATERT 15. februar: Ser ut som datingen går bedre for Emily Ratajkowski. Nå er hun i alle fall Instagram-official med komikeren Eric Andre. Sistnevnte feiret valentinsdagen ved å poste to nudes på sin egen konto. Tar man en ekstra titt i speilet på bildene kan man se at det er Emily som eviggjør øyeblikket. Selv om hun ikke tagges i innlegget, er det dog ikke særlig vanskelig å se hvem fotografen er. Turtelduene har tross alt blitt sett sammen ved flere anledninger siden de ble avbildet på date sammen for en drøy måned siden.

(Instagram/ericfuckingandre)

OPPDATERT 10. januar: Emily Ratajkowski gir ikke opp datingen og går fra en moromann til en annen. Nå fotograferes hun med stand-up-komikeren Eric Andre. Ifølge PageSix forlater de det som skal være en middagsdate i New York City.


I forkant skaper hun overskrifter med Pete Davidson, da de blir sett sammen ved flere anledninger.

Noen spekulerer forøvrig om at dating-kommentarene Emily kommer med i podcasten er rettet mot Pete. Dette er fordi episoden skal ha blitt spilt inn kort tid etter de sist ble observert sammen.

Emily Ratajkowski pete davidson kissing Orazio Rispo 2
Pete Davidson og Emily Ratajkowski (Dimitrios Kambouris/Getty, Instagram/emrata)

Hva enn greia med Pete var ble det uansett en kortvarig affære. Eksen til Kim Kardashian er senest koblet til Bodies Bodies Bodies-kollegaen Chase Sui Wonders. Selv om Petes representater påstår at de to kun er er gode venner.

Se også: Bodies Bodies Bodies-stjernen til 730.no: – Jeg har fått så mye backlash

Pete Davidson og Chase Sui Wonders spiller kjærester i Bodies Bodies Bodies (A24)

Emily på sin side er nå linket til en driftig og allsidig kunstner ved navn Jack Greer. Turtelduene spiste nylig middag sammen før jul og ble fotografert kyssende utenfor leiligheten hennes samme kveld.

Samme uke forteller hun i podcasten sin at hun nå er på dating-appen Raya.

Emily starter dog det nye året på Caymanøyene med gode venner, uten Jack. Han er i alle fall ikke å se på noen av bildene på Emilys Instagram fra turen.

Se også: Emily Ratajkowski og AURORA kritiserer Blonde: – En syk fetisjering

Regissør, Andrew Dominik, er dog fornøyd med at folk er fornærmet 🤷‍♂️

Les mer