Hopp til hovedinnhold
Anniken Jorgensen 730no podcast nakenbilder Theo Girls of Oslo forlovelse bryllup
Anniken Jørgensen alias Annijor gjester podcasten til 730.no (Instagram/annijor)

Anniken Jørgensen om det falske nakenbildet: – Jeg skjønte jo ingenting

Annijor alias Anniken Jørgensen er ukens gjest ❣️

Denne uken får 730.no sin podcast besøk av Anniken Jørgensen (født i 96).

Her forteller influenceren blant annet om hvordan hun møtte forloveden, bryllupsplanleggingen, innspillingen av den nye realityserien og et falskt nakenbilde som florerte på internettet.

Anniken Jørgensen er en av Norges O.G influencere/bloggere.

I dag driver 27-åringen fra Drammen fire selskaper; smykkemerket Englund 1917, klesmerket Knust Porselen og skjønnhetsmerket Natálie – så vel som Annijor AS, så klart.

De som av en eller annen grunn ikke har fått med seg Anniken Jørgensen på sosiale medier, har kanskje sett henne på TV-skjermen. Fra Teenage Boss på NRK til Sweatshop – dødsbillig mote og naturligvis Bloggerne.

I år dukker hun også opp i Prime Video sin nye realityserie Girls Of Oslo med Isabel Raad, Sophie Elise Isachsen og Nora Haukland. For ikke å glemme forloveden Theo, selv om hun røper at han egentlig ikke hadde så lyst til å være med.

(Prime Video)

Anniken Jørgensen har selv vært i gamet siden hun var 15 år.

I ukens episode forteller influenceren at hun synes det er rart å tenke på hvor ung hun har vært mens ting har stått på, samtidig som hun husker hvor voksen hun da følte seg.

Selv om hun ikke nødvendigvis føler seg veldig flau over ting hun har skrevet og lagt ut gjennom årene, priser hun seg lykkelig over at webkamera-filmer fra den tiden forble på hennes stasjonære PC og ikke havnet på en app som for eksempel TikTok.

Noe hun ofte tenker på når hun ser unge jenter legge ut videoer på plattformen.


Se også: Kourtney Kardashian deler bilde av Annijor og Theo


– Jeg føler jeg har vært gjennom alt. Jeg har vært gjennom hele reisen av å få stygge kommentarer til å bli uthengt […] Når jeg ser noen av de TikTok-ene så blir jeg så stressa. Da blir jeg sånn; «Jenta mi, du vet ikke. Du bare vet ikke, liksom.»

Anniken tror også hun fort kunne røket på Snapchat – dersom hun hadde hatt det den gang – ved å for eksempel sende et nakenbilde til noen.

(Instagram/annijor)

Til tross for at drammenseren presiserer at hun aldri har delt et slik bilde av seg selv, kan hun fortelle at hun likevel har blitt utsatt for et falskt et som florerte på nettet for ikke så lenge siden.

– Da jeg var sammen med eksen min hadde han et kunstprosjekt på skolen. Så han malte puppene mine med masse blomster og sånt, som jeg var modell for. Det var ikke noe problem, jeg var sånn: «Pupper er pupper, og det går helt fint». Står fortsatt for det, og jeg har ikke noe problem med at det bildet florerer, forteller influenceren.

Problemet er dog at noen har tatt dette bildet og redigert bort all malingen.

Derfor så malingen mer ut som blåmerker.

– Da jeg fikk det bildet tilsendt, så skvatt jeg. Jeg klarte ikke å huske hvor det bildet kom fra. […] Malingen var ikke der, og jeg så bare at det var i leiligheten til eksen min [..] Jeg skjønte jo ingenting. Det første jeg tenkte var jo: «Har han spredt noen bilder av meg som jeg ikke visste om?» Men så skjønte jeg jo hva det var på grunn av disse blåmerkene og sånt. Da skjønte jeg at det var malingen og hele greia. Det er ganske sjukt.

Selv aner hun ikke hvem det er som står bak redigeringen.

Du kan høre hele historien og mye mer av det Anniken forteller i episoden nedenfor.

Du kan lytte til 730.no sin podcast helt gratis, hvor enn du hører på podcast.

Se også: Dramatisk første titt på Girls of Oslo

Les mer