Hopp til hovedinnhold
BRANDY TAR PÅ SEG SKUESPILLERHATTEN IGJEN (SONY)

Brandy til 730.no: – Jeg sa nei fordi jeg måtte være naken

Hvis man ser på radiospilling og musikksalg i Norge, er Brandy Norwood best kjent som Moesha, TVNorge-serien med samme navn som varte i fem år.

(Lillebroren Ray J var med i to av dem.)

30-åringen, som snart er ferdig med innspillingen av sin sjette plate, forteller 730.no at hun er tilbake på TV om ikke lenge.

Jeg gjorde akkurat en pilot for ABC som heter This Little Piggy. Dette er min første pilot på årevis, og den ser ut til å få grønt lys og bli til en serie. Det føles som en velsignelse, det er akkurat det jeg trenger. Folkene involvert er utrolig bra og dette er perfekt for meg, komiserier føles så naturlig.

Men det er ikke bare den lille skjermen som gjelder, stjernen ønsker også å bli sett på kino.

Allerede i 1990, da hun var 11 år, debuterte hun i den Steven Spielberg-produserte edderkoppgrøsseren Arachnophobia, og vendte tilbake til den samme sjangeren åtte år senere i oppfølgeren til I Know What You Did Last Summer, med det effektive navnet I Still Know What You Did Last Summer. (Fulgt av I’ll Always Know What You Did Last Summer, uten Brandy.)

Før 730.no får Brandy på telefonen, ber hennes pressedame om å vennligst ikke spørre om Ray J og sextapen med Kim Kardashian. «Det er ikke så big deal, men hun er så lei av å snakke om det», blir vi forklart. Noe vi (dumsnille som vi er) respekterer.

Frøken Norwood, som giftet seg med produsenten Big Bert i 2001 og fødte og skilte seg året etter, er ikke like komfortabel som broren uten klær foran kameraet.

 – Samtidig som jeg gjør serien, ønsker jeg også å gjøre mer filmer. Faktisk så var jeg på en audition i dag, men droppet det fordi jeg må være naken i filmen, forteller sangeren skråstrek skuespilleren på telefonen fra Los Angeles.

Brandy sier at hun ikke har noe problemer med å være sexy, men at hun ikke vil stille naken på grunn av barnet sitt. Vårt «body double»-forslag fungerer heller ikke.

– Joda, en «body double» kan brukes, men problemet er at det da ser ut som jeg er naken, noe som ikke er så kult på grunn av datteren min… Jeg vil ikke at hun skal si «åh, se på mamma», haha.

Les også: Resten av min karriere skal bli sammen med Stargate.

Hun forteller at det ikke er spesielt mange fordeler å være en kjent artist når det kommer til å få filmroller.

– Jeg må på audition som alle andre skuespillere, absolutt. Folk vet at jeg jobber hardt og tar der seriøst, men selv om man gjør en god innsats under audition, så er det ikke sikkert man er den de er på jakt etter. Det er utrolig mange skuespillere som forsøker seg på samme rolle, så det er en hard kamp.

Brandy spiller på Rockefeller i Oslo fredag 15. mai, sammen med hele Norges Samsaya.

Ray Js nye prosjekt: Gjør hva som helst for kjærlighet.

Les mer