Hopp til hovedinnhold
14-åringen svarer kritikken, mens Nicki Minaj «gratulerer» seks hvite rappere.

– Jeg prøver ikke å være svart!

A post shared by Bhad Bhabie (@bhadbhabie) on


I august signerte Bhad Bhabie med Atlantic og slapp debutsingelen «These Heaux», fulgt av «Hi Bich» (sic), som begge gikk inn på Billboard Hot 100. 
 
Den 14 år gamle rapperen har i etterkant sluppet tre singler som ikke har rørt hitlisten, men hun holder seg synlig via snart 12 millioner Insta-følgere.  
 
Videoen til «Mama Don’t Worry» kom i dag, og har allerede over 1 million visninger, mens den to uker gamle snutten til «I Got It» har kjappe 10 mill:

Danielle Bregoli Peskowitz, som ble kjent som «cash me outside»-jenta via Dr. Phil, har dog fått mye kritikk for å tyvlåne fra hip-hop, og hun blir ofte stemplet som «culture vulture».


Selv mener den Los Angeles-baserte Florida-jenta at dette er tøv.


– Jeg bare ignorerer det, for det er virkelig er idiotisk, sier Bhad Bhabie om kritikken i The Fader-videoen nedenfor.


– Jeg kan ikke late som om jeg er en farge. Ikke si at jeg later som om jeg er svart, fordi det gjør jeg ikke. Jeg oppfører meg som den jeg er.
Jeg har fletter hele tiden, du kan ikke si at jeg oppfører meg svart fordi jeg har fletter i håret… For å være ærlig så startet asiatere med tatoveringer. (Men nå har) hver eneste rase har tatoveringer?

Danielle, som er født i 2003, sier også at det er sykt at det eksisterer artister som ikke skriver sine refreng og tekster selv 🙂

Apropos hvite rappere: I går skrev Nicki Minaj «det er en flott tid være hvit rapper i USA», akkompagnert av bilde av Apple Music-hitlisten hvor Eminem, G-Eazy, Machine Gun Kelly, Macklemore, norgesaktuelle NF og (sangeren) Post Malone har syv av de ti øverste plassene. Alle gutta er hvite.
  
Da Twitter og Insta eksploderte, ba Nicki folk slappe av. 
 
– S/o til Em og Post. To av mine favoritter, skrev 35-åringen, og la til at hun gjerne signerer en hvit rapper til sin label Pink Friday, som hun startet i 2012.
 
– Vet dere om noen?  
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer