– Jeg liker ikke hunder med store baller

27. okt 2012 kl. 00:00

GYLLENBRUN & BLID (KIM KARDASHIAN)

Forrige søndag feiret den formfulle, søkkrike og mye omtalte reality-stjernen & «entreprenøren» (kremt) Kim Kardashian sin 32-årsdag. I den gjeve anledning disket TooFab opp med en gla’sak som for en gangs skyld ikke hyller den halvt armenske villkattens spretne stump, men heller de uttallige gullkornene som titt og ofte plumper ut av den. 
 
Ymse utdrag fra intervjuer og mors underholdende tweets sørger for gøy lesning, og samtlige av disse skrullete sitatene understreker atter en gang hvorfor det er undertøyet og ikke snakketøyet som holder lysene på i gladjentas lekre Los Angeles-palass. 
 
Næringsrik hjerneføde på en lørdag, altså. Bon appétit(s)!
 
(fortsetter under.)

– Jeg HATER når jenter bruker feil foundation-farge. Det er kanskje det verste i hele verden.


– Hvis det var like lett å være president som det er å twittre, så hadde jeg ELSKET å være president.


– Jeg kjøper meg selv en gave hvert år, så i år kjøpte jeg alt jeg ville ha.– Jeg driter i om Paris Hilton synes rumpa mi er ekkel. Jeg har i det minste en rumpe.


– Jeg liker ikke hunder med store baller.


– Jeg har alltid synes at nesen min er for stor, men folk tror jeg har operert den og det tar jeg som et kjempekompliment.


(Jenta si) ♥
 
Halloween-bonus: 

Og grattis med da’n på etterskudd! Ordet på gatene er at festen var gøy og at Kanye likte kakene:

Se også: Umuntert i Miami: Her slår Kanye (nesten) ned en kvinnelig journalist (video)