Hopp til hovedinnhold
(BREAK/EMI)

– Jeg liker faktisk noen norske rappere…

(BREAK/EMI)

Tidligere denne uka vant Breaknecks-medlemmet først den norke adidas Original Experience-konkurransen. Deretter ble han a-listet på Radio Nova med «Music Please» (med freidige Don Martin, franske Tonto Noiza og britiske Lou Kastro).

Og nå har den tredje videoen fra debutalbumet D.U.R.E. premiere:

Den ikke så mjuke singelen er produsert av norske J Ramm og gjestes av Chino, Felas makker fra duoen Degos, mens viden er via Ellingsrud-regissør Audun Caspersen.

– «Blekk» er manges favoritt på albumet, så vi skjønte kjapt at vi måtte lage en video til den. Det var opprinnelig en Degos-låt men vi bestemte oss etterhvert for at denne måtte være med på D.U.R.E.-skiva, sier Fela.

– Videoen tydeliggjør teksten i låta. Det kommer også en remix snart, med noen norske rappere jeg selv liker veldig godt. Det er faktisk noen norske rappere jeg liker også, selv om det er flere som burde holdt opp. Så det blir ikke hundre remixer med Baby Swag og Yummie G, humrer rapperen, og sikter selvfølgelig til de norske rapperne …… og ikke minst ………

– Vi kommer til å slippe video til «Music Please» også. Det har vært litt vanskelig å organisere filming i Paris og London, men vi er klare nå snart. I tillegg kommer det en video til fra albumet rundt jul, fra en av de litt mer personlige låtene.

Hør/last ned den a-listede låta her:Se også: EMI signerer Oslo-rapper

Nyeste saker fra 730.no

Les mer