– Jeg lager ikke musikk fordi jeg er influencer

23. feb 2019 kl. 13:24

Bør Sondre Justad skjelve i buksene?

Erik Anders Sæter fra Paradise Hotel og Farmen Kjendis debuterer i dag som artist.

Men i motsetning til resten av kjendis-røkla så synger han ikke på engelsk/østlandsk (ca. like kjedelig), men byr på sin deilige, nord-norske dialekt.

– Sååå.. Enda en «influencer» som lager sang? Ja, men jeg lager ikke musikk fordi jeg er influencer, men fordi musikk, sang, gitar osv har vært en stor del av livet mitt i 22 år 🎧, skriver lillebroren til Erlend Elias via Instagram, og understreker at han har drevet med musikk i 15 år.

Tysfjord-gutten har skrevet debutsingelen sammen ringreven Hef Augusto, og forteller via plateselskapet Universal Music at han nå jobber med sitt debutalbum. Hør «Ukjent» nedenfor, og se opp for rap-tendenser etter refrenget:

Se også: 19 år gamle Isah forteller om sitt samarbeid med Karpe