Hopp til hovedinnhold

– Jeg har vært paranoid, redd og flau

Det ble mye balluba etter Universitas-intervjuet med BI-studenten Anita Victoria Tøraasen, noe vi forsøkte å snakke med henne om.

Se også: BI-studenter er ikke alltid som du tror

Men etter litt frem og tilbake med Anita bestemte hun seg for å ikke kommentere saken, for å «legge den død». I forkant snakket hun dog med DN. 22-åringen forteller at det ikke har vært lett i kjølvannet av oppslaget.

– Jeg har vært paranoid, redd og flau. – Da jeg så saken kjente jeg meg ikke igjen. Jeg ble overrasket over at intervjuet med meg var tre ganger så stort som de andre. Måten teksten var konstruert på fikk meg til å fremstå uheldig, og flere av svarene mine var tatt ut av kontekst og misforstått.

– Jeg har blitt hetset på Facebook, fått hatmeldinger og perverse meldinger fra folk jeg ikke kjenner. Folk har foreksempel kalt meg rasist. Hverdagen har vært forferdelig.

DN: Er det sant at det verste man kan gjøre som ny student er å gå med ryggsekk?

– Jeg mener absolutt ikke at det verste man kan gjøre er å gå med ryggsekk. Det har aldri vært et råd eller tips om å ikke gå med ryggsekk fra min side, men jeg har sagt at jeg foretrekker veske fremfor sekk. Det er rett og slett en smakssak. En litt morsom kommentar fra min side ble misforstått.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer