– Jeg har hatt falske venninner

19. jan 2009 kl. 00:00
PARIS VAR TRIST I FILMEN HOUSE OF WAX OG LEI AV FALSKE VENNER I SITT VIRKELIGE LIV (WARNER)
Det var ikke enkelt for bladet Fabulous å få intervjuet Paris Hilton. Det hjalp ikke at de ser ut til å elske henne.
Da det til slutt ordnet seg, på fjerde forsøk, hadde den styrtrike blondinen ikke så mye på hjertet, men hun slapp et par gullkorn om venner som ikke er ekte.

– Jeg liker ikke når folk er løgnere og bruker meg – jenter som bare vil være min venn av feil årsaker. Jeg har hatt mange folk som var venner med meg kun for å få oppmerksomhet.

– Da jeg var yngre pleide moren eller søsteren min å måtte peke ut når noen brukte meg til å skape et navn for seg selv. Du vet, gå arm i arm med meg på den røde løperen og forsøke å bli med på alle bildene.

Heldigvis har Paris nå en effektiv måte å avsløre andre jenters hensikter, og hun røper knepet.
– Men nå kan jeg selv se når noen er sultne på oppmerksomhet. Jeg har en bra test for å sjekke om en jente er en ekte venn. Når vi shopper så plukker jeg ut en outfit som jeg vet ser hot ut, og en som er grusom. Hvis venninnen min sier at den stygge ser bra ut, så vet jeg at hun ikke er en god venn.

På spørsmål om hva hun sist kjøpte med sitt Visa-kort, svarer hun en bil. «En Barbie-rosa Bentley med Swarovski-krystaller» som er «veldig søt».

Paris Hilton legger til at hun har sluttet å trene og at hun spiser usunn mat, burgere på McDonald’s, sjokolade og drikker brus.

I dag har hun ikke tid, men entrepenøren forteller bladet at hun vurderer å stille som presidentkandidat om 20 år.

Du kan se episoder fra Paris’ MTV-serie My New BFF alias Best Female Friend Paris Hilton: – Verre enn det dårligste noensinne