Hopp til hovedinnhold

Megan Fox fra Jennifer’s Body: – Jeg har alltid hatet gutter :)

PLAKATEN TIL JENNIFER’S BODY (FOX)

I kjølvannet av Transformers: Revenge Of The Fallen, vil blockbusterens mens kjente menneske bli umenneskelig.

Megan Fox, som ble berømt via den første robotfilmen, har hovedrollen i skrekkomedien Jennifer’s Body, hvor hun spiller en ung, ond student som blir besatt av en enda ondere demon.

– For å kunne eksistere som en levende død må hun spise menneskekjøtt, forklarer den 22 år gamle skuespilleren til EW.

– Så hun tar hevn på menn hun i hemmelighet uansett har hatet hele livet.

California-piken sier hun ikke hadde problemer med å sette seg inn i den brutalte rollen.
– Jeg har alltid hatet gutter, så det var lett for meg å identifiserte seg med henne, gjøner Megan.

 

Det første offisielle bildet fra filmen viser en sint Jennifer alias Megan i en våt, blodig kjole, sannsynligvis etter å ha spist en mann hun ikke likte.

Jennifer’s Body er skrevet av Diablo Cody, som vant Oscar for 2007-komedien Juno, og regissert av Karyn Kusama, som i 2000 fikk Cannes-pris for Michelle Rodriguez-filmen Girlfight.

Filmen har også med Amanda Seyfried fra Mamma Mia! og Adam Brody fra The O.C. og Mrs. & Mr. Smith.

Les også: Begge kjønn syns hun er skjønn.

Fox’ barske Hollywood-innsats, kombinert med sexsymbolstatus, kan ha vært med å starte ryktene om at hun skal erstatte Angelina Jolie i en tredje del av Lara Croft-serien. Men nå avkrefter Megan dette på sin blogg:

– Til alle dere der ute som lurer på om ryktene er sanne eller ikke, her har dere det offisielle svaret. NEI. Det er svaret. (…) Jeg skjønner ikke hvorfor folk automatisk konkluderer med at jeg skal. Selv om jeg ligner på henne, betyr ikke det at jeg tar en rolle. Og P.S. – de har ikke en gang tilbudt HENNE rollen ennå. Så hvorfor ville kontakte meg først? Alle mener uansett at hun ER Lara Croft. Det var det.

USA-premieren til neste Transformers har fått 24. juni som ny dato, to dager tidligere enn først annonsert. I Norge starter kampen mot og med roboter i forkledning på kino 26. juni.

Jennifer’s Body har norgespremiere 6. november.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer