Hopp til hovedinnhold

– Jeg haaaater denne videoen!

Den svenske regissøren Jonas Åkerlund synes neppe det er stilig at Lady Gaga er så ærlig. I alle fall i offentligheten.

Skrulla sier til britiske Time Out at hun ikke orker å se Jonas’ video til sin Beyonce-gjestende singel «Telephone» fordi hun «hater den så mye».

-Beyonce og jeg er bra sammen, men det er faen meg så jævlig mange ideer i den videoen, og alt jeg kan se i den videoen er hjernen min som banker med ideer, og jeg ønsker at jeg hadde redigert mer selv.

Den 9,5 minutter lange videoen har vunnet flere priser. Denne YouTube-snutten er spilt av nesten 36 millioner ganger:


Bonus: Det er funny at parodien på produktplasserings-bonanzaen har så mye som 20 millioner views:


Gagas nye album ble kjøpt av 1 million amerikanere i sin første uke, som er sjukt imponerende. Forrige gang dette skjedde var i november i fjor, da Taylor Swift slapp Speak Now. (Fun fact: Download-butikken til Amazon kræsjet da Gaga-settet kom i salg.) Blir «Marry the Night» neste singel fra Born This Way?

Se Lady Gaga grine backstage i New York!

Les mer