Hopp til hovedinnhold

Jeg gjør det Tone Damli gjør, jeg.

Jeg skal ha for at jeg prøvde da. Var på jobb i 2 timer idag. Dvs at jeg var hjemme før 8. Aldri brukt så lang tid hjem fra jobb vøtt, for da skulle jo folk TIL jobb. Ga det mening? Jeg vet ikke, jeg er på paracetfylla.Det eneste som er bra med å være syk, det er min nye favoritt hobby. DOODLE JUMP! Alle bare «Åhh det har jeg spilt drit lenge dah!» Ja, soooo?Og forresten: sikre kilder har fortalt meg at Tone Damli og Axel spiller dette hver eneste kveld før de legger seg. 3ndy med andre ord!Men last det ned hvertfall, det er gøy!Tenkte jeg skulle dele en sang med dere jeg nå. Det kan jeg forresten bli flinkere til. Den låten her er så forbanna fin!
Eboi & Glaciuz & J-Son – Feel Free (Prod. Rykkinfella) by RMH MGMT GRPJada, vet jeg kjenner han derre Rykkinnfella litt fra før. Du vil kanskje si jeg er innhabil? Mulig det, men jeg digger den hvertfall. Hva synes du?

Last den ned HER

OMG!!!! Jeg fant akkurat ut at Jan Fredrik Karslen er på twitter!! Hva skal jeg skrive til han??? Seriøst, help me!!! JFK 4 lifeI innlegget under ba jeg dere komme med ønsker om hva jeg skal legge ut. Førstemann spurte om jeg kunne legge ut bilder fra ungdomskolen. Hadde ikke så mye velge i, alt sånt ligger jo hjemme hos mamma. Men her er de bildene jeg fant:

8.klasse – Nørd.no – Ida, Jannike, Jone, Henriette

9. klasse. OMG.

10. klasse. Nathalie, Henriette, Ina, Ida

10. klasse. Henriette, Jone, Lise, Ida

1.klasse Vgs. Harrytur til Bulgaria….

Hva mer skal jeg legge ut bilder av, skrive om, lage video av?? Du bestemmer 🙂

Les mer