Hopp til hovedinnhold
Mer (saklig!) klikking via Kanye.

– Jeg er verdens verste kjendis

GLA’GUTT (DEF JAM)

Under sin New York-konsert for tv-kanalen Adult Swim på Roseland Ballroom i går kveld, gjorde Kanye West fem låter som avtalt, takket for seg og gikk av scenen til stående applaus.
Neida.
Den iltre 35-åringen brukte anledningen til å lire av seg en åpenhjertig og usensuert monolog om den generelle ståa som sådan/alltid:
– Én ting dere skal vite om meg: Jeg er den verste typen kjendis som finnes. Alt jeg gjør er å sitte i studio å lage real shit. Dét er det motherfuckin’ eneste jeg gjør. Så jeg vil ikke ha disse jævlene oppi trynet mitt med kameraene sine, som prøver å selge bilder av meg til drittmagasiner og spør meg tilbakestående spørsmål. De fucker med fokuset mitt og terroriserer meg hele dagen. Jeg er ikke en jævla kjendis.
Og der stoppet det. Kanye gikk så av scenen, og…. Neida:
– De spør meg om opptredenen min på SNL til helga, og om jeg skal benytte sjansen til å ‘menneskeliggjøre’ meg selv. Om jeg skal gjøre en sketsj om den jævla paparazzi’en, i et forsøk på å vinne forståelse og sympati. Jeg er ikke her for å beklage meg for noen. Det er dere som har gjort meg til en demon.
– Jeg er ikke en fucking kjendis. Jeg prøver ikke å bli president. Jeg har ikke tenkt til å kysse noen jævla babyer. Jeg slipper ungen din i bakken, saksøk meg.
(Prikk, prikk. – red. anm.)
– Jeg prøver å lage musikk som inspirerer folk til å være det beste de kan være. Ikke spør meg om noe mer. 
 
#Heisann.

Se mobil-snutt fra Roseland Ballroom:

Det har vært mye snakkis rundt Yeezys kommende, sjette album. Blant annet har mange spekulert på hva settet skal hete (←knis). Det seneste ordet på gatene (via Twitter), er at det er ting på gang 18. juni (!).

Nyeste saker fra 730.no

Les mer