Hopp til hovedinnhold
REMI NICOLE GRÅTER IKKE, KUN MED INDIREKTE AMY WINEHOUSE-PRESS (ISLAND/UNIVERSAL)

– Jeg er stolt av meg selv

– Jeg er veldig spent og oppspilt over dette albumet, sier Remi Nicole i klippet nedenfor, rett etter at hun bowler strike.

– Det har virkelig, virkelig vært en utrolig prosess å skrive og lage. Jeg synes jeg har laget et solid popalbum. Når alt kommer til alt er det det det er.

Britiske popjenter med retrostil holder oppsvingen vedlike, i kjølvannet av Amy Winehouse, Duffy, Adele og røkla, men selv om musikken er inspirert av 50- og 60-tallet, hevder denne 26-åringen – i likhet med sine retrokolleger – at musikken hennes også er moderne

Settet Cupid Shoot Me, som hun for det meste har produsert og spilt inn alene, kom ut denne uken, med «Tears Standing Apart» som første singel. Selv om hun hevder å ikke være spesielt tårevåt og følsom.

– Låten handler om en samtale jeg hadde med mine venner mens jeg følte meg litt trist. Jeg er ikke en veldig emosjonell jente, jeg gråter egentlig ikke over ting.

Videoen til «Tears Standing Apart»:

(Fortsetter nedenfor.)


Selv om London-piken mener hun er god til å holde maska, var hun ikke så tøff i trynet første gangen hun skulle varme opp for sin store helt, Amy Winehouse.

– Det var en akustisk konsert, meg og to gitarer. Familien min og vennene mine var der, og alt jeg tenkte var, hva driver jeg med? Jeg stod ved siden av scenen og tryglet manageren min om å kansellere, mens øynene mine var oppsvulmet av tårer, fortalte hun papirutgaven av NME i sommer.

Remi Nicole gjennomførte konserten, som ble bra, og erfaringen gjorde henne mer selvsikker og varmere i trøya.

– Når jeg nå drar på turné med (Amy Winehouse), så er jeg klar. Jeg kaster meg ut i det. Liker du det så liker du det, liker du det ikke, så liker du det ikke. Jeg driter i det. Jeg er stolt av musikken min, jeg er stolt over å varme opp for Amy og jeg er stolt over det jeg har fått til så langt i år.

Bowling med Remi:


Se også: Norsk partymusikk for britiske, blonde Pixie (18)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer