Hopp til hovedinnhold
MEGAN FOX, MICHAEL BAY, SHIA LABEOUF (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

– Jeg er skuffet over Transformers 2

På den første singelen fra Eminems nye album, disser han sin forrige plate, og når Shia LaBeouf nå gjør seg klar til innspillingen av Transformers 3, benytter han anledningen til snakke sidelengs om forgjengeren i et intervju med AP.

– Da jeg så den andre filmen ble jeg ikke imponert over det vi hadde gjort. Det var noen skikkelig ville stunts i den, men hjertet var borte. (…) Vi gikk oss vill. Vi forsøkte å bli større. Det er det som skjer med oppfølgere. «Hvordan topper man den første?»
– Mike (regissør Michael Bay) laget den så stor at den ble for stor, og jeg tror man mistet det grunnleggende i filmen. Man mistet litt av forholdene mellom karakterene. Hvis man ikke har de forholdene så gjelder ikke filmen. Da er det bare en haug av roboter som slåss mot hverandre.

I ekstramaterialet på Blu-ray-en til Transfomers: Revenge of the Fallen sier Michael Bay at den tredje delen ikke nødvendigvis skal bli «større», men at man i løpet av filmen skal bli bedre kjent med karakterene, samtidig som det blir mørkere (mindre lettbeint) enn de to første.

23-åringen fra Los Angeles er for tiden i Cannes for å promotere Wall Street 2 alias Wall Street: Money Never Sleeps, som har premiere i september. Han var 1 år da originalen kom i 1987.
Første og andre trailer:


Teaseren (rett ovenfor) ser mer Michael Bay ut enn Oliver Stone.

Ikke bare på grunn av goofy Shia, men også via fengselscenen hvor den grådige hvitsnippskurken Gordon Gekko får tilbake sine eiendeler på vei ut, blant annet en gedigen 1987-mobiltelefon, for så å se en homeboy i hvit do-rag bli plukket opp i limo. Fulgt av en cheesy heavygitar.

Snutten mangler dog filmens Megan Fox, Brooklyn-baben Vanessa Ferlito og gladgutten Charlie Sheen.
Shia starter innspillingen av Transformers 3 i Chicago i juli. Filmen får premiere 12 måneder senere.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer