Hopp til hovedinnhold
(t)win? 📸 instagram/wandamashadi

Vita og Wanda Mashadi fredagsfjaser med 730.no

Vita og Wanda Mashadi  ✨ FREDAGSFJAS-throwback! ✨

Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas.

Her er det ikke bare ett, men to favorittfjes som gir oss innblikk i mørke partyminner og helge(u)vaner: Tvillingparet Vita og Wanda Mashadi.

Eller som NRK sier: Norges svar på The Kardashians 💖

Etter tre sesonger om sitt eget liv har tvillingene flere ben å stå på. Podcast, Instagram, reality, bøker… The whole shabang!

– Hadde det ikke vært for serien, hadde vi aldri kunne gjort alt det andre vi har fått muligheten til, forteller Vita til 730.no.

– Dette var jo på en måte en start på alt det vi gjør, og har gjort til nå. Jeg tror vi begge er enige i at vi aldri ville vært foruten akkurat den perioden i livet vårt. Alt vi har fått til, og har fått vært med på i ettertid har jo bare vært en bonus, fortsetter Wanda.

Tvillingene er også rekrutter i TV 2-realityserien Kompani Lauritzen.

– Vi kastet oss ut i førstegangstjenesten sammen med tolv tøffe, kjente fjes. Fy flate som vi gleder oss til å se, og vise dere hvilket eventyr vi har vært med på.

(Er det for sent å kle seg ut som Wanda i militærkostyme til halloween?)

Vennligst fortell oss hvordan dere har det?

Vita: – Jeg har det superbra om dagen, føler faktisk at ting ikke kunne blitt bedre for øyeblikket!

Wanda: – Vi har det kjempebra. Det har vært en hektisk periode med jobb og sosialt liv, så man merker man er litt tappet for energi. Men heldigvis nærmer vi oss årets koseligste tid, og er klare for å ta i mot juletiden og masse kos.

Og julebord? Beskriv dere selv på fest!

– Vi elsker jo en god fest! Jeg vil vel si at Vita er den som alltid blir mest full av oss, forteller Wanda.

– Jeg har også fobi på oppkast, så jeg sliter jo relativt mye alle de gangene hun må spy, og jeg ligger hjemme og hører henne på badet. Har heldigvis klart å lukke både ører og øyne i de fleste tilfeller.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen, Vita? 

– Jeg er enten hun som blir alt for full og bare danser og synger, eller hun som ikke drikker noe og drar hjem først. Den siste perioden har jeg vært nummer én, haha!

Det må være lov. 

Spark i gang fredagen, og bli bedre kjent med Vita og Wanda via favorittfjasen!

Hva er deres favorittantrekk? 

Wanda: – Høsten er favorittårstiden min når det kommer til fashion! Jeg sverger til sorte, løse dressbukser som jeg dytter ned i noen boots med høyt skaft. Av overdeler elsker jeg å ha på en fin, varm og god strikkegenser. For å toppe det hele slenger jeg på en fin og oversized kåpe som gjerne er litt spesiell og skiller seg ut.

Vita: – Nå er det mine dødskule Bottega Veneta-boots, en sort, løs og deilig dressbukse, svær og varm sort turtleneck og en lekker pelsjakke – lammepels vel og merke!

Hvem vil dere helst møte i helgen? 

Wanda: – Jeg vil helst møte kjæresten min, og mine bestevenninner til en rolig helg. Med taco på bordet 😄
Vita: – ALLE vennene mine samtidig, rett og slett fordi jeg ikke føler jeg har nok tid til å møte alle like mye som jeg skulle ønske. Personlig føler jeg at jeg har de beste, kuleste, råeste og snilleste vennene på jord.
Hvem vil dere helst IKKE møte i helgen?
Vita: – Hmm, si det. Negative mennesker, som blir trashy fulle på byen, og plutselig skal leke bestis med meg fordi de er fulle?
Wanda: – Godt spørsmål. Det har jeg ikke tenkt noe særlig på, da jeg holder meg unna folk jeg ikke vil se. Haha!
Likegreit! Topp 3 mennesker dere ville invitert hjem på middag? 
Wanda: –  Ina Wroldsen, Robert Stoltenberg og Kevin Vågenes.
Vita: – Robert Stoltenberg, OnklP og Jon Almaas. Jeg er singel, så da må jeg ha tre menn på middag, haha!

View this post on Instagram

Kjendisfest krever kjendis selfies 🙂❤️ Her er selfiene fra forrige ukes pod-challenge. Link i bio for dagens nye episode🥳

A post shared by Vita og Wanda (@vitaogwanda) on

Hva er helgas vorspill-anthem(s)? 
Wanda: – Sia «Chandelier» og Meghan Trainor «Hey DJ».
Vita: – Også «Chandelier» i alle mulige remixer. Petra Marklund «Händarne mot himlen». Går aldri lei denne.

Hva er helgas nachspiel-anthems(s)? 
Wanda: – Sia «Midnight Decisions» og Lukas Graham «Lie».

Vita: – Ed Sheeran «Afire Love», Dire Straits «Brothers In Arms» og Enya «Only Time».
Jaggu en salig miks… Hva er helgas beste danselåt? «Chandelier»? 
Wanda: – FOR ALLTID! Jeg klarer verken holde munnen lukket eller sitte stille når denne låta går på. All time favorite. <3
Vita: – Det er verdens beste låt. Denne MÅ jeg høre på MINST én gang om dagen, og det har jeg gjort siden 2014. Alle som kjenner oss vet at Chandelier er vår sang.
Hva spiser dere helst og hvor? 
Wanda: – Asian fusion på Hinoki i Lillestrøm. ELSK!
Vita: – Taco, hjemme i stua med venninner. <3
Hva drikker dere helst og hvor? 
Vita og Wanda: – Gin and tonic med Hendricks hjemme hos gode venner. Vors med venner er alltid bedre enn byen.
Hva inntar dere helst som nattmat? 
Wanda: – Makaroni med ketchup. Haha, ikke spør…
Vita: – HELST kebab, men hver gang jeg skal kjøpe nattmat er alle kebabsjappene på Strømmen stengt. Så det ender alltid opp med makaroni med ketchup, haha.
Hvem vil dere helst våkne med? 
Vita: – Wanda. <3333
Wanda: – Vita eller kjæresten.
Mørkeste partyminne? 
Wanda: – Uten tvil en gang vi var ute med masse venner en sommer. En av kollegene til Vita holdt telefonen hennes, men hun skulle på død og liv ha det til at jeg hadde tatt den. Jeg satt der helt uskyldig og uvitende, og merker et champagneglass kommer rett mot ansiktet mitt.
– Da har Vita valgt å kaste champagneglasset sitt på meg fordi hun var forbannet over at telefonen hennes var tatt. Hun var sikker på at jeg satt med den, og derfor ble jeg så forbannet at jeg kastet mitt glass tilbake på henne. I tre minutter hadde vi champagnekrig, helt til vekterne ba oss forlate stedet. Et av mine mindre stolte øyeblikk.

View this post on Instagram

🥂

A post shared by Vita Mashadi (@vitamashadi) on

Skål <3 Hva med deg, Vita? 
– Det må vel være den ene gangen jeg var på sommerfest med min tidligere arbeidsplass, Follestad. Det var fri bar, og jeg drakk så mye at jeg nærmest ble bevisstløs. Husker ekstremt lite av den kvelden, men dagen etter husker jeg bare at jeg kastet opp minst ti ganger. ALT kom i retur!
– Jeg kunne ikke drikke vann, kunne ikke spise noe, jeg lå i fosterstilling en hel dag. Jeg blir aldri fyllesyk heller, så dette var min aller første gang, og det var noe av det JÆVELIGSTE jeg har opplevd. Tror faktisk ikke jeg kom helt til meg selv på en hel uke.
Hva er det verste dere har sendt eller delt fra telefonen en fuktig kveld på byen? 
Wanda: – Det må ha vært den gangen en venninne filmet en story av meg, da jeg sto og danset, og hadde puppen ute… Dette så jeg naturligvis ikke før noen timer senere – og da var skaden gjort!
Vita: – Jeg har en tendens til å dele nærmest hele kvelden ute på byen på story. Det er ikke noe ille greier, men det er liksom ikke så gøy på søndag. 48 stories med fest, dans og synging og rølp. Jeg får heldigvis aldri fylleangst, så jeg sletter det faktisk ikke heller. Haha.
Må bare stå i det. Beste dagen-derpå-tips? 
Wanda: – TRENE! Jeg elsker å våkne dagen derpå og trene. Lage meg havregrøt og drikke masse vann. Dette er selvsagt ikke noe alle klarer, men jeg blir jo aldri fyllesyk.
Vita: – Trene! Det er litt lett for meg å si, som aldri blir bakfull, men trening hjelper alltid. Selv hvis jeg er sliten på grunn av kvelden før, så er det alltid digg å dra på trening og svette ut gårsdagens gift.
Søndagstitting? 
Vita og Wanda: – Krimdokumentar på Netflix med gode venner! Det er min søndag, every week. Vi har sånn fast søndagsklubb, som vi kaller det.
Beste tips for en skikkelig bra helg?
Wanda: – Samle favorittmenneskene dine, lag taco og trøkk i dere candy, eller slå til med et skikkelig lowkey vors.
Vita: – Trene, være med gode venner og familie og spise jævlig digg mat. Skal man på fest er det alltid de spontane festene som blir best. Så ikke planlegg så mye å dra ut, før samme dagen. Da er kvelden ALLTID vellykket!
Takk som stilte, og god helg <3

LES OGSÅ: Linnéa Myhre deler sine beste tips og verste partyminner

Nyeste saker fra 730.no

Les mer