Hopp til hovedinnhold
Sneaky snikvideo.

– Jeg er sikker på at Michael Jackson lever


TMZ, som var det første nettstedet i verden til å fortelle om Michael Jacksons død (de slo selv Facebook og Twitter), er ikke de første som forteller at Michael Jackson ikke har gått bort likevel. Med video som «beviser» det.

Snutten ovenfor skal vise MJ etter at en rettsmedisiner «liksom» har erklært ham død, og ifølge LiveLeak er det ingen tvil om at han lever.

– Denne videoen viser at Michael fortsatt var i live etter at hans døde kropp var fraktet til Los Angeles’ rettsmedisiner. Jeg sjekket nummerskiltet, og det ser ut som the King of Pop hopper ut av den samme bilen som liket hans var i. Jeg fikk det originale videoopptaket av en troverdig kilde. Jeg har kjent ham i årevis. Og jeg er sikker på at dette er ekte og at Michael er i live.

Yeah, yeah.

Les mer