Hopp til hovedinnhold
BLOKK TIL BLOKK (NALBAND HUSKER IKKE NAVNET PÅ FOTOGRAFEN)

Nalband alias Unge Stovner: – Jeg er topp 3 rapper i Norge… Og jeg er ikke nummer 2 eller 3

En av de ivrigste gutta i den norske rapundergrunnen er tilbake, etter å – heldigvis – ha gjort god figur på forrige National Rap Show med Tommy Tee.
Sjekk ut den kliss nye singelen til Nalband alias Unge Stovner nedenfor, hvor tenåringen teamer opp med den usnaue svensken Rosh.

Nalband, har det skjedd noe med nyhetsverdi siden din forrige singel?

– Sylvi fikk sparken. Regjeringen tok en House of Cards på grunn av et Facebook-innlegg. Donald Trump beefer med Putin. Trump er hjerneskada, men har baller av jern. Zlatan konverterte til LA Galaxy. Jeg bestod fysikkeksamen.

Hvordan var responsen?

– Overraskende bra. Fikk mange DM’er hvor folk relaterte seg til forskjellige linjer i låta. Det blir jeg sykt glad for å høre. Men det var noen som ikke var like glad for å høre sannheten. Sånn er det. Sannheten sårer.

Hvilket terningkast gir du din innsats på National Rap Show?

– 10+ lyrisk. Det sies jo at det er Norges beste freestyle. Hva synes dere?

Du var god. Dog ikke helt oppe med Larsivelis NRS-spyttefest… Ærlig, hva tilfører du norsk rap?

– Ærlig? Jeg er Norges topp 3, og jeg er ikke nummer 2 eller 3… «Nå vil alle bli artist, jeg prøver å bli statsminister.»

Coveret som Spotify ikke godtok:

Hvorfor bør folk legge den nye singelen din i spillelistene sine?

– «Blokk» er for hood-en. Jeg tør å bryte taushetsplikten i musikk generelt ved å skrive om meg og mine.

Du har en rå svensk gjest. Hvordan linket dere og hvorfor akkurat Rosh?

– Rosh er en av mine favoritter fra Sverige. Vi fikk kontakt gjennom Instagram, også hadde han gig i Oslo. Kjemien var der. Vi sendte hverandre noen skisser i etterkant, og «Blokk» var kanskje favorittlåta. Jeg har hørt på Rosh siden «Molotov». Humble og talentfull menneske. Sverige er ikke klare for Rosh. Forresten, jeg har ikke paid for feature.
Rosh forteller 730 at Nalband er en norsk favoritt.
– «Blokk» är mitt första samarbete utanför Sverige och det fetaste av allt är att det är tillsammans med en av mina favoritrappare Nalband aka the illest aka min broder. Expect us! 

Sjekk ut Nalband med Rosh «Blokk», produsert av Jasko: (Pittelitt inspirert av DJ Premier?)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer