Hopp til hovedinnhold
VIDEOHILSEN FRA WINTA NEDENFOR (DAWORKS)

– Jeg er ikke så uskyldig lenger

Husker du Winta? Det gjør vi. Ooohh yeah. Hun sang seg inn på VG-lista som 18-åring med «Emotions», akkompagnert av levende, liflige bilder fra en ung haugesunder med rar sveis og kunstnerhatt som kalte seg Ray Kay, for så å fort flytte til England. Der har Winta vært flinkis og tatt både bachelor og master i internasjonal politikk, uten å legge musikken helt på hylla.

Her er en videohilsen fra Winta i London og en smakebit på hennes nye singel «Nails on a Chalkboard», innspilt i New York med produsenten David «The DA» Anthony:

Fortsetter nedenfor.


Musikkvideoen, også skutt i NY, kommer snart.

Last den ned her: Platekompaniet iTunes

– Personlig så elsker jeg det låta har å si. Den handler om et forhold hvor man har brukt all energi og tid på å få det til å funke og de følelsene man har i sekundet før man gir opp. sier Winta til 730.

– Mange har opplevd følelsen av at the «love is like a brick wall», som er i refrenget. Ellers er det en upbeat låt som passer hvor som helst, hjemme, på byen, på løpetur i østmarka. Jeg har gledet meg lenge til å få gi ut ny musikk, og synes det er kjempegøy å nå slippe «Nails on a Chalkboard».

– Albumet er ikke ferdig ennå, så jeg vet ikke hvordan det blir sammenlignet med debuten. Noe man kommer til å høre er at jeg nå ikke er like uskyldig som jeg var som tenåring i 2003. Jeg har bodd i London i snart 6 år og opplevd mye på godt og vondt, og har blitt endel erfaringer rikere. Jeg gleder meg til å fortelle om dette på albumet.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer