Hopp til hovedinnhold

– Jeg er for faen ikke Justin Bieber

DETTE BLIR DYRT FOR BILLY – GET IT? (YOUTUBE/I HEART RADIO)

Da Green Day-vokalist Billie Joe Armstrong fikk streng beskjed om at bandet måtte kutte ned sitt iHeart Radio Music-festivalsett fredag kveld, tok far det hele med knusende ro meget personlig. Trioen ble pent bedt om å avslutte sin konsert i Las Vegas 20 minutter tidligere, for å gjøre bedre plass til – norgesaktuelle – svulstige Usher (lol). 

– Jeg har vært rundt siden 1988! Og dere gir meg ETT minutt? Kødder dere med meg? Jeg er for faen ikke Justin Bieber!

Denne faktaopplysningen rystet et tydelig sjokkert publikum, som i alle år har forvekslet den metroseksuelle poppunk-vokalisten med sin 22 år yngre kollega.


Svett, fett eller straight up Tourettes? Se sinna snutt fra gårsdagens I Heart Music-festival her:

Se også: Green Days kjernefysiske familie (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer