Hopp til hovedinnhold

– Jeg er en skrullete sørstatsb%#tch

HVOR ER DET DU ER FRA? FREDRIKSTAD! USA! (KEMOSABE/RCA)

I det ferske nummeret av Rolling Stone åpner popskrulla Ke$ha opp om sitt kommende album, alias oppfølgeren til hennes snart to år gamle debutskive Animal (og EP’en Cannibal fra samme år).
 
Den hengslete «Tik Tok»-blondinen ankommer studioet til hitmaskinen Dr. Luke med en kattunge som angivelig skal ha blitt gitt til henne av en russisk herremann på en lokal strippeklubb. Vesla er også utstyrt med snasen «suck it»-tættis på innerleppa.
 
Hei$ann:

– Jeg vil at denne skiva skal bli en mix av musikk som funker på radio, og musikk som funker på fritida. Selv er jeg på en streng T. Rex- og Iggy Pop-diett om dagen.
 
Dr. Luke, mannen bak alle Ke$has hits, samt sjefen for hennes plateselskap (fakti$k), spiller opp et par utvalgte godbiter av de i alt 17 demoene som er i loopen til lillemors comebacksett. Én av disse er «Supernatural», inspirert av et opphissende møte med et spøkelse (!). En annen låt som mottas med samtykkende nikk fra studiosofaen er «Last Goodbye» som henter tekstvibbene fra Neil Youngs «For The Turnstiles». Gjestelisten inkluderer blant andre den nevnte, velmodne superrockehelten Iggy Pop, Wayne Coyne fra Flaming Lips, og Black Keys-trommis Patrick Carney (730 har dog hørt rykter om at denne trommesessionen i Nashville skal ha vært ganske begredelig, grunnet Pats sviktende kompetanse som studiotrommis #menmen).
 
– Jeg er en skrullete sørstatsb%#tch som kjører rundt i min Trans AM-gullbil og blæster Lynyrd Skynyrd i bare bikinien. De første låtene jeg ga ut handla mest om å feste, på denne skiva har jeg sagt til Luke hele veien: ‘la oss droppe studiotriksinga og la meg få synge rævva av meg’. Jeg sier dog ikke at dette blir en rockeplate, så lenge den er ‘fucking good’ så kan du kalle den hva faen som helst.

Vesla på jobb med sin sjukt drøye produsent Lukasz «Dr. Luke» Gottwald:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer