Hopp til hovedinnhold

– Jeg er den mest hardtarbeidende i Norge!

Thomas «JNS» Jones hviler aldri, noe han selv skriver under på. JNS lager musikk for seg selv, men produserer også beats for artister som Unge Ferrari, Larsiveli, Pasha, Lars Vaular, Izabell, Emir og Tayla Parx.

Nå er Hamar-artisten og -produsenten aktuell med singelen «Bounce», hvor han teamer opp med svenske Mhina.

Hva er det du formidler på «Bounce», JNS? 

– «De sa nei men jeg kom inn uansett, de kan ikke playe meg, snudde bord som unibet». Den linja handler om at det er mange som ikke ville slippe meg inn her hvor jeg er nå, men jeg klarte komme meg hit allikevel ved å være den mest hardtarbeidende Artisten/Produsenten i Norge.

– Til og med 730 mener jeg bor i studio jo haha. Nå er jeg så heldig å kunne «jobbe med noen stjerner og shopper litt på Ferner» så jeg klager ikke.

Du har med deg svenske Mhina på låten, hvordan skjedde det? 

– Mhina og meg linket opp på en låtskriver-camp i fjor sommer, jeg viste han en idé jeg hadde og han la hooket på en halvtime. B-siden «Kan vi» gjorde vi da han kom til Norge i desember for å skyte videoen som er skutt av Christian Zervos og Eric Carswell.

Premieren får du her:

Se også: Kamelen byr på gatevideo fra Bosnia-Herzegovina

Nyeste saker fra 730.no

Les mer