Hopp til hovedinnhold

– Jeg er beæret over at Norge kan navnet mitt

I forbindelse med helgens The Hills sesong 5-premiere på norske MTV, var VG Nett så heldige å få ekteparet Heidi Montag (23) og Spencer Pratt (26) på telefonen. (Avisen skriver sesong 6, men de mener 5.)

Realityserien (puh-lease) viser deres angivelige hverdag, og Spencer digger å ha kameraer på seg flere timer i døgnet.

– Jeg elsker kjendistilværelsen. Det har ikke vært et eneste øyeblikk hvor jeg ikke har ønsket kameraene der. Jeg skulle gjerne sett de var der oftere, sier lysluggen til VG, og er stolt over at han også er «kjendis» hos oss.

– Jeg er beæret over at folk i Norge kan navnet mitt. Min bestevenn på college var fra Norge, en ekte viking.

Heidi forteller at hun kjenner en jente fra Norge som heter Anna, og at hun håper kunne sette opp en norgesturné i forbindelse med sin musikkarriere.

Ekteparet spiller inn hver sine debutalbum. I sommer fortalte Spencer alias The Great White til MTV at han ser på seg selv som «den hvite Jay-Z», mens Heidi håper å kunne bli den neste Britney Spears, samtidig som hun har sammenlignet seg selv med The Beatles, Michael Jackson og ikke minst Jesus Kristus, Faderens enbårne sønn.

Første del av The Hills‘ sesong 5, som startet i USA i april, hadde færre seere enn sesong 4, men MTV spriter opp serien ved å ta med Kristin Cavallari fra Laguna Beach: The Real Orange County, serien The Hills er en spinoff av.

Lauren Conrad forlater showet, kanskje så Kristin kan ta over stafettpinnen når det kommer til beef med Heidi, samt å plage yppige Audrina Patridge.

MTV har for lengst begynt å presentere The Hills på en ironisk tullemåte. Her er en teaser (og NB! spoiler) for sesong 5:
Her på en litt mer prentensiøs måte:
Videoen til Heidis «Blackout», regissert av Spencer:

Videoen til fjorårets «Higher», også med hvite Jay-Z bak kameraet:

Rapdebuten til The Great White, fra jungelen, som en moderne Tarzan:


Her røper Spencer at 2Pac er hans eneste forbilde:

Se CNN-hunken Anderson Cooper disse Heidi Montag – live på CNN

Nyeste saker fra 730.no

Les mer