Hopp til hovedinnhold

– Jeg elsker mine nye pupper!

SNAKKIS-SNUTT: SE 30-ÅRINGEN FØDE EN VOKSEN MANN (UNIVERSAL)
 
Hva har eks-Destiny’s Child-medlem Kelly Rowland og Annie fra Bergen til felles?
Svar: 

(UNIVERSAL)
 
Flinkiz: Dama i den rosa sklia er den britiske regissøren Sarah Chatfield, og mor har jaggumeg mekka både videoen til norske Annies «I Know UR Girlfriend Hates Me», samt til Kellys ferske singel «Lay It On Me».
 
Mens Stargate-produserte «Turn It Up» funket sånn helt passe for Houston-vesla i vår, ble Jim Jonsin-produserte «Motivation» med Weezy en megahit i sommer. Vil G.O.O.D. Music-protesjé Big Sean hjelpe K-Ro å eie høsten med denne? Den ferske videoen er hvertfall raunchy nok til å sikre noen kåte YouTube-klikk:

 
30-åringen fortalte nylig engelske Cosmopolitan at hun var lei av å ha «little nuggets for boobs» og har ikke angret et sek på at hun oppjusterte bh-størrelsen sin noen hakk i 2007 (selv om begge to nå kan skli ut slik):

Jeg vurderte fram og tilbake i nesten 10 år før jeg bestemte meg for å bare «go for it». Det var noe jeg lenge hadde hatt lyst til å gjøre for meg selv… Ikke for en manns skyld, ikke for jobbens skyld, men for meg selv. Og jeg elsker dem!
 

Silikon pre-injeksjon = #win for glassmanet-fetisjister:


Bonus:
I tillegg til «Lay It On Me», har britiske Sarah også skutt Kell sin smådeilige «Motivation»-video, samt (det visuelt ikke helt ulike) frekkas-anthemet under, signert norske Anne Lilia Berge Strand alias Annie:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer