– Jeg digger gravidsex

3. jun 2009 kl. 00:00
LINNIS RUMPESNUTT (DEAD SNOW'S ONE HIT WONDER, INC.)

Til tross for noe negativ kritikk, for å si det pent, har Linni Meisters musikkvideo «My Ass» gått en slags seiersgang over hele kloden.
På én uke har klippet, som kombinerer den norsk-srilankiske modellens bakdel med filmplakater for Død snø alias Dead Snow, blitt sett flere hundre tusen ganger via diverse YouTube-sider, Perez TV og mange amerikanske filmnettsteder, blant andre Cinema Suicide og USAs største grøsserblad Fangoria.

– Jeg har fått utrolig mye positiv respons, og det virker som de fleste har skjønt at denne videoen ikke er alvorlig ment. Spesielt morsomt for meg er at markedsføringsstuntet nærmest blir geniforklart overalt, forteller en fornøyd Linni til 730.no.

– Dessuten er det sånne småting som bilen som kjørte forbi en kompis av meg og spilte «My Ass» på full guffe! Rumpa mi gjør folk glade, hvor fett er ikke det?

Den gravide Bærum-jenta har registrert hvor mange ganger videoen har blitt vist, og minner om at tallene lyver litt.

– Det er jo bare hele «views» som teller, så det er sikkert dobbelt så mange som har sett halve eller deler av den. Grunnen er vel ganske enkelt at videoen er sjokkerende eller teit nok til at folk gidder å snakke om den. Paradise Hotel-effekten, som jeg kaller det.

Hun mener Død snø-linken også har gjort mange nysgjerrige, og at prosjektet nærmer seg fenomenet the tipping point; Når man når en kritisk masse som skaper en selvforsterkende effekt.

– Jo flere som ser den, jo flere vil snakke om den, jo flere vil kjøpe singelen som igjen forsterker videoen og får låta inn på samleplater som igjen skaper mer oppmerksomhet rundt videoen, ikke sant?

– Den er jo allerede til salgs som ringetone i hele Skandinavia og de baltiske landene. Gøy altså!

Amerikanske Trailer Addict viser den usensurerte versjonen av Marcel Lelienhof-regisserte «My Ass»:

(Saken fortsetter nedenfor.)


Men nok businessprat. Det viktige i livet til Linni Meister er det som skjer med kroppen hennes i disse dager. Om fire måneder debuterer hun som mamma, og den nye fysiske tilstanden byr på utfordringer, blant annet når det kommer til romantikken med samboer Bernhard Berntzen.

– Alt som er annerledes er spennende, og jeg har aldri hatt sex som gravid, så jeg digger opplevelsen. Det blir en litt mer følsom greie der det handler mer om å være intime med hverandre enn å ha sex. For å si det sånn, vi har ikke sex, vi elsker, røper Linni overfor 730.

Apropos sex så har endel utenlandske nettsteder og kommentarfelter litt unøyaktig allerede beskrevet Linni som en «MILF». Upresist fordi det egentlig krever en fødsel for å kunne tre i kraft. Det vulgære uttrykket, som ble gjort mainstream via komedien American Pie for ti år siden, står for «mother I’d like to fuck», men selv om 23-åringen forteller at hun vet hva bokstavene står for, blir hun mer smigret enn støtt av betegnelsen.

– Jeg er komfortabel med uttrykket MILF, det er både morsomt og spissformulert. Nå som jeg skal bli mor selv setter jeg enda større pris på begrepet, rett og slett fordi det minner om at mødre også kan være sexy. Jeg ønsker å selv være den norske MILF-definisjonen, haha. Men ikke noe pornorelatert da, det er jo bare trist.

«My Ass» har allerede vært i topp 20 hos iTunes, og kan også lastes ned hos Platekompaniet.

Linni: – Jeg vil bli en mor som mamma.