Hopp til hovedinnhold
BERLIN BØD PÅ BRØD, SMØR, JADEN SMITH OG KITTY CASH (CHIOMA ANUGWEJE)

– Jeg bruker diskrimineringen som inspirasjon!

BERLIN BØD PÅ BRØD, SMØR, JADEN SMITH OG KITTY CASH (CHIOMA ANUGWEJE)

Sist helg gikk den årlige Bread & Butter-festivalen i regi av Zalando av stabelen for tredje gang i Berlin. En lekker fest som setter fokus på kultur, musikk, mote og skjønnhet.

B&B byr på et rikt opplegg med alt fra workshops, pop-up-butikker og paneldebatter til mote- og sminkevisninger, samt eksklusive førlanseringer av en drøss med produkter. I år var det blant annet duket for lansering av Adidas Originals Falcon W.

Og stas for oss; Bread & Butter har et stort fokus på å showcase de hotteste up and coming-artistene der ute, i tillegg til å hylle legender. I år kunne vi for eksempel se både Jaden Smith og Lauryn Hill i hver sin nevnte kategori.

Fortsetter nedenfor Insta-snutt av DJ Kitty CashLørdag tok vi en rask prat med DJ og musikkprodustent Kitty Cash, som viste seg å være en stor fan av Lauren Hill.

– Jeg elsker henne! Hun er en enorm kilde av inspirasjon for meg. The Miseducation of Lauryn Hill, som kom for 20 år siden, blir bare mer og mer relevant for meg for hvert år som går, sier en ivrig Kitty til 730.

Brooklyn-DJ-en lovet oss et show med mye energi, svetting og gjorde det klart at man må bare være forbedret på å danse hele kvelden. (Spoiler: Kitty Cash holdt det hun lovet.)

Videre fortalte hun litt om hvordan det er å være kvinnelig DJ i 2018.

– Jeg er en kvinnelig DJ, men det jeg har lyst å bli kjent for er artisten jeg er, det kreative, det musikalske. Det er det jeg prøver å huske på og å fokusere på. Fordi det er tider hvor folk stiller spørsmålstegn ved talentet mitt, sier hun videre.


– Jeg har opplevd sexisme og diskriminering, men det bruker jeg som inspirasjon til å bli den beste jeg kan å for å bevise at de tar feil.

Sjekk ut Kittys tredelte mixtape-serie «Love The Free» via Soundcloud.Festivalens utsolgte lørdag ble headlinet av Jaden Smith, som leverte et forrykende show i Berlin.


Da Jaden spilte sin største låt,
SYRE-sporet «Icon», tok det helt av, og dette markerte seg som konsertens høydepunkt.

Lidos amerikanske kompis rakk også å vise at han er rå til å moonwalke:


London-rapperen Stefflon Don drepte det også med sitt energiske show:


Under festivalen ble over 100 eksklusive drops lansert i tillegg til førlanseringer fra over førti merker. (De eksklusive produktene finner du her.)


Sees neste år, Berlin!

Skribentens reise og opphold er dekket av Zalando

Se også: Får vi en norsk utgave av ikonisk MTV-serie?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer