Hopp til hovedinnhold
IKKE PARADIS:  NEGAR KHAN MENER HUN BLE DÅRLIG BEHANDLET (TV3)
Negar Khan fra Paradise Hotel (TV3)

– Jeg ble rasistisk attacked

Den norsk-iranske skuespilleren og modellen Negar Khan er nå stemt ut av Paradise Hotel, og i et intervju med NRJ sier hun at det ikke overraskende nok var endel psykisk knuffing i kulissene.

Blant annet mener hun at noen av deltakerne oppførte seg rasistiske.
– Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det, men… Jeg følte meg rasistisk attacked, for å være helt ærlig, sier 24-åringen til Morgenshowet på radiostasjonen.

– Jeg kan jo snakke norsk. Mange sier der inne at de ikke skjønner hva jeg sier… «Dialekten din er rar», og… Jeg vet ikke om alt ble vist, men det var sånne ting som ble sagt der inne…

– Har jeg lange negler fordi indere liker å klø seg i rumpa med neglene, haha? Jeg vet ikke om alt er tatt med, men det var masse sånne ting som foregikk hele dagen.

Negar, som skal være en kjent skuespiller i India og Italia, sier likevel at hun ikke angrer på at hun er med i serien.

Tidligere har modellen fortalt at hun ikke har tatt noen form for kroppsoperasjoner, og svarer ja da NRJ spør om puppene er ekte.

TV3-stjernen har flere ganger vært offer for dokumenterte garderobefeil, som har ført til det populære, tabloide fenomenet «nippleslip», blant annet på den røde løperen på filmfestivalen i Cannes og på catwalken.

Les mer