– Tristan og Jordyn snek rundt i flere måneder!

2. mar 2019 kl. 11:50

Fortalte ikke Jordyn Woods hele sannheten?

Like etter intervjuet med Jada Pinkett Smith gikk Khloé Kardashian ut på Twitter og skrev at eks-venninnen løy. En som støtter denne teorien er YouTube-stjernen Jeffree Star. Make up-gründeren er så skråsikker at han via Twitter sier at han ikke engang vil bruke ordet «angivelig», fordi han er 100 % sikker i sin sak.

Jeffree hevder at Jordyn lyver, men har også kritikk til Khloé og Tristan.

I en rant på Instagram Story sier 33-åringen at folk må slutte å bry seg om «disse idiotene», men at han må få sagt et par ting først…

Jeffree sier at han skummet gjennom intervjuet til Jordyn, og hevder at «det var bare et kort kyss»-historien til 21-åringen er ren løgn. 

– Det var så falskt, disse folkene lever av å være skuespillere!, starter han.

– Jeg bor i LA, jeg har bodd her hele livet, og det er ting jeg aldri har sagt høyt, og det er ting jeg skulle ønske jeg kunne sagt… Nå skal jeg si et par av dem.

– Når du bor i byen, så vet du mer enn en gjennomsnittlig person. Du kjenner makeupartister, hår-folk, negleteknikere, massører, assistenter… Alle sladrer! Tror du folk bryr seg om NDA-er («non-disclosure agreements», en avtale om å holde noe hemmelig, red.anm.), det er SJELDENT.

– Tristan, han er en lyvende, utro drittsekk. Det vet vi jo allerede! Av en eller annen grunn så vil ikke Khloé innrømme det. Du kan ikke skylde alt på Jordyn.

– Jordyn sa at på vei ut, så kysset Tristan henne på munnen. Det er løgn! Dere har hooket i en måned eller to. Hele Calabasas vet det.

– Dere pulte, dere ble tatt, «get over it». Det Khloé og Tristan må gjøre er å holde kjeft – skru av telefonene, fokuser på foreldrerollen og «thank you, next»!

Se hele tiraden her:

Se hele intervjuet med Jordyn Woods her