Hopp til hovedinnhold
JAYDE OG JUSTIN PÅ HIKING I WEST HOLLYWOOD (INSTAGRAM)

Jayde Pierce (19): – Justin Bieber elsker å kose!

JAYDE OG JUSTIN PÅ HIKING I WEST HOLLYWOOD (INSTAGRAM)

Vi skrev først om Jayde Pierce i mai, da den britiske skjønnheten delte et koselig bilde sammen med Justin Bieber via Instagram. Det synes selvfølgelig ikke fansen var særlig greit, og flere svarte ved å kalle henne ting som en plastdukke, apekatt og hore 🙁 19-åringen var kjapp til å svare, og holdt detaljene om henne og Biebs hemmelig… Til nå. 

The Daily Mail skriver i dag at Jayde har snakket med The Mirror, som forteller at de bare er gode venner. 😊😊😊😊

– Folk tror at Justin er en drittunge og arrogant, men han er ikke slik i det hele tatt, sier hun til avisen.  


(INSTAGRAM)

Videre deler den barmfagre London-jenta at han er veldig glad i å kose, men vil ikke avsløre hvor «nære» de ble. Jayde forteller at hun og Justin ble først kjent i april, da han sendte den populære YouTube-skjønnhetsbloggeren en privat melding via Instagram. Praten skal ha vært uskyldig, og etter noen ukers teksting sa Pierce at hun var i Miami. Da spurte Bieber om hun ville besøke ham i LA, og kjøpte flybillett til henne. 

– Da jeg kom dit satt han i hagen og spilte gitar. Han så bare opp og spurte: «Hvordan var flyturen din?», sier hun til The Mirror. 

Fortsetter under

Justin sang blant annet Justin Timberlakes «Cry Me A River» til henne (smelt?), og Jayde ble boende i huset hans i seks dager.  I løpet av uken var de ofte på treningssenteret, hvor JB skal ha krevd at de kun spilte hans egen låter. (lol! red. anm.) De besøkte også kirken, og 19-åringen forteller at Justin ofte snakket om Gud, og spurte om hun visste at han (Gud altså) elsker henne.

Bieber skal også ha fortalt henne at hun var vakker uten sminke, og hun fikk inntrykk av at følelsene gikk begge veier. 


– Da jeg dro igjen spurte han om hvordan flyturen min gikk. Det var ikke «ha det bra for alltid», det føltes mer som «ha det bra for denne gang». Hvis han kommer til London vil jeg treffe ham. Jeg har ikke hørt ham si at han kommer, men never say never

 

J + J <3 (INSTAGRAM)
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer