Jay Z-fest i Oslo – og vi har hook-up’en!

20. okt 2013 kl. 00:00
BO$$ (ROC NATION)

BO$$ (ROC NATION)

Etter at Jay Z, bandet og DJ’en hans går av scenen i Oslo Spektrum onsdag 23. oktober fortsetter festen på Baroque (ved Solli Plass) med Juicy, NRJ og Jay Z’ DJ Jus-Ske fra New York. Sistnevnte, som også var med Shawn og Justin Timberlake på deres svære Legends of the Summer-turné, tar med Jays forrykende trommis Tony Royster Jr… og kanskje Jay, hvis han er i krukkaform. (Hova har også med seg Timbaland til Oslo.)


Jus-Ske er ved siden av å være en av favoritt-DJene til Jay Z, en av de fremste klubb-DJ’ene i USA og rocker til daglig de største og beste klubbene i USA, og spiller jevnlig i Paris, Tokyo, Cannes, Hong Kong, St. Tropez og Dubai, blant annet for klienter som Louis Vuitton, Nike, Takashi Murakami, Madonna, Mariah Carey, Usher og Diddy trenger man vel ikke å si så mye mer. Okay, én ting til da, Jus Ske er også fast DJ for Pharrell Williams’ label Star Trak.

Tony Royster Jr. startet opp som trommis for En Vogue og New Flava, og har spilt på Grammy Awards, hos Jay Leno, Conan O’Brien og David Letterman.
 
Flink? Yessir. Tony var usnau allerede
som 12-åring:


Jay Z-gutta, NRJ og Juicy-duoen Patski Love & Chris Stallion har gitt 730 en snasen bunke billetter til denne offisielle etterfesten. Vi deler ut til endel av dem som kan svare «riktig» på dette spørsmålet: Hvilken Jay Z-låt er fetest? Send svaret til post@730.no med «Hova-krukka» som tittel. (Aldersgrense 20 år.)
 
Det er noen få Spektrum-konsertbilletter igjen Stilig type? Se tøft snikbilde.
 
Se også: Jay Z’ bassengbilder hetses på nett (← TRIST)