Hopp til hovedinnhold

Jason Derulo: Vinn reise, hotell, billetter

JASON VIL TREFFE DEG (BELUGA HEIGHTS/WARNER)

Med 10 uker på VG-lista via «Whatcha Say» er Jason Derulo den desidert mest populære mannlige R&B-artisten i Norge denne vinteren. Nå kommer han hitover. Nesten; 27. februar spiller 20-åringen på kjente Café Opera i Stockholm.

Vil du bli med 730 å se Jason? Sammen med Warner og NRJ deler vi ut to billetter til den private showcasen, flybilletter og hotell (og kanskje et møte) til en av dem som svarer riktig på et lite spørsmål:
(Aldersgrense 18 år. Er du under 18, kan du eventuelt vinne signerte album som en lekker trøst. Si ja til nyhetsbrev.)

Den ferske entertaineren er egentlig ikke så fersk; Jason har tidligere jobbet i kulissene og hjulpet artister som Lil Wayne og Cassie med refreng og låter, før han dro en Ne-Yo og Keri Hilson og satset på rampelyset, noe som ble til #1 på Billboard Hot 100.

– Først var jeg imponert over Jasons skriveferdigheter, sier produsenten J.R. Rotem, som signerte ham til sin label Beluga Heights, i en pressemelding.

– Selv om vi visste at han ønsket å være soloartist, sjekket vi ham ut som låtskriver. Men fra og med den første kvelden i studioet var det en magisk kjemi. Han likte mine beats, jeg elsket hans energi og melodier. Vi spilte inn en haug av låter… and it was on!

Den unge hunken skrev sin første sang «Crush On You» som 8-åring.

– Jeg vokste opp som et stort Michael Jackson-fan og studerte hans videoer, kopierte alle hans dansebevegelser. Jeg trente på å synge Usher og Justin Timberlake mens jeg øvde på deres moves, forteller singer-songwriteren.

Debutalbumet slippes 1. mars, med «In My Head» som den nye singelen:


Videoen til superhiten «Whatcha Say»:

Last ned Jason Derulo: Platekompaniet iTunes

Se den akustiske versjonen, med Afrika-fødte, hårgele-happy J.R. Rotem (eksen til Britney Spears) på piano:

Se også: Stargates nye jente tolker Jason

Nyeste saker fra 730.no

Les mer