Hopp til hovedinnhold
KENDRICK OG SOLANA SKINNER OM KAPP VIA TONENE TIL BLACK PANTHER (TOP DAWG/AFTERMATH)

Jaggu er den nye videoen til Kendrick Lamar og SZA rålekker

KENDRICK OG SOLANA SKINNER OM KAPP VIA TONENE TIL BLACK PANTHER (TOP DAWG/AFTERMATH)

Musikkvideoformatet forsvant selvsagt ikke med MTV – og norske ZTV. 💔

Et godt eksempel er Dave Meyers, som siden 1995 har laget levende bilder til musikken til mange av de flotteste artistene. 45-åringen holder fortsat koken, jamfør «HUMBLE.», «LOYALTY.» og «LOVE.» som han gjorde for Kendrick Lamar.


Rettelse: *SAMMEN med Kendrick, via The Little Homies; duoen til Kendrick og Dave Free; presidenten til Top Dawg Entertainment; labelen som gjør det så bra at man glemmer at Compton-gutten også er signert til Dr. Dre og hans Aftermath.


Top Dawg-prinsessen SZA – som mot en del odds klarte å få R&B tilbake på hitlistene i 2017 – og mentor Kendrick teamer opp på «All the Stars», produsert av Sounwave, også fra Compton. 💯


Singelen er fra soundtracket til
Black Panther, som Disney og Marvel klokt nok lot Top Dawg få sette sammen. (Sammen med Aftermath. I alle fall på papiret.) Se den imponerende tracklisten her.Videoen er igjen regissert av Dave, norgesaktuelle Kendrick og TDE-Dave, og nok en gang har det blitt en tøff, stilig, vakker visuell fest for øyet. Passende nok med det fiktive, afrikanske landet
Wakanda som rød tråd.Nedenfor kan du nyte «All the Stars» – et godt eksempel på at hip-hop/R&B-artister kan gå pop uten av det blir svett:

 
Artig (brunstig?) fakta: Drake nevner SZA på sin nye singel «Diplomatic Immunity»:
– I just pulled up on Solana’s show, that girl’s a natural… 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer