Hopp til hovedinnhold
HEISANN (EUFORIA)

Jævlig rolle for Aksel Hennie i 90 minutter regissert av Eva Sørhaug

(EUFORIA)

Blockbusteren Hodejegerne var ingen smørblid affære, men Aksel Hennies neste film ser ut til å bli tyngre kost.

Handlingen i Eva Sørhaug-drama-thrilleren 90 minutter er ikke offentliggjort, men skuespilleren har rollen som konemishandleren Trond.

Pressemeldingen beskriver den slik:

– Eva Sørhaug sin film skildrer ganske vanlige mennesker som mister fotfestet, og handlinger vi vanligvis gjenkjenner kun fra avisartikler og notiser. Som med sin debutfilm Lønsj, jobber regissøren fortsatt innenfor et landskap der vi møter dem som faller utenfor et rikt og vellykket Norge. Vi ser en mørk og forstyrrende virkelighet der kontrastene i samfunnet settes på spissen. Vi følger offer og overgriper den siste halvannen timen før det fatale skjer.

Thriller-dramaet har premiere 21. september, med sensur «frarådes ungdom under 15 år».

Utenom Aksel, som er co-produsent, har filmen med Bjørn Floberg, Pia Tjelta, Mads Ousdal og nykommer Kaja Varjord som kjæresten til Aksels karakter.

Fun fact 1: Alexandra Joner – i slekt med Kristoffer Joner- endte opp med å prøvefilme for rollen etter noen runder med audition.

Fun fact 2: Apropos internasjonal filmplakat: Aksel er på flere filmsteder fortsatt oppført som «rumored» rolleinnehaver i Bruce Willis’ Die Hard 5 alias A Good Day to Die, som har premiere i februar. Filmen har (også?) med hunken Jai Courtney fra Spartacus: Vengeance og Sports Illustrated-flinkis Anne Vyalitsyna alias kjæresten til Adam Levine. (Det hadde vært stas hvis Norge kan få slå litt følge med Sverige og Danmark når det kommer til Hollywood-stjerner.)

OPPDATERT: Her er traileren:

Les mer