Hopp til hovedinnhold
(OVERBROOK/JW, SONY, UIP)

Jaden og Will Smith vender tilbake til jorden

I oktober startet ryktene om at M. Night Shyamalan ville ha Jaden Smith i sin kommende science-fiction-film, og nå har bekreftelsen blitt servert av Columbia Pictures. Selskapet forteller også at pappa Will blir med, men vil ikke røpe tittelen, til tross for at den indisk-amerikanske regissøren har referert til filmen som One Thousand A.E.
Handlingen finner sted tusen år etter at mennesket forlot jorden. Da en gutt og hans far får trøbbel med sitt romskip, må de lande på planeten, som sannsynligvis ikke er så koselig.

Det lyder spennende, men etter The Sixth Sense har M. Night Shyamalans CV blitt fylt med nedturer, jamfør hans seneste The Last Airbender, som av mange ble kåret til 2010s største skuffelse. Filmen vant fem Golden Raspberry-priser, blant annet for verste film, verste regi og verste manus.

Heldigvis for Smith-familen har Shyamalan denne gangen ikke skrevet manuset alene, men sammen med britiske Gary Whitta (The Book of Eli).

Rotten Tomatoes-poengsummene til M. Night Shyamalans filmer daler jevnt og trutt… og kan ende med minuspoeng? Klikk for å forstørre:

Kan Jada Pinkett Smith lage One Thousand A.E.-filmmusikken? Se hennes heavy musikkvideo

Les mer