Hopp til hovedinnhold

Jaa9 & OnklP introduserer 15-åring


Vi henter frem denne gode, gamle saken i forbindelse med Cezinandos nye bragd – 22-åringen avslutter Øyafestivalen på hovedscenen lørdag 11. august

Sak fra 22. juli 2011 (ja, den dagen.) 

I rapsjangeren er de gamle ofte – vel, iallefall noen ganger – best, men det er selvsagt stas med unge deltakere. Jaa9 & OnklP er enig, og sammen med produsent Nasty Kutt har de latt 15 år gamle Kristoffer Cezinando fra Grünerløkka i Oslo slippe til.

Låten er fra samlealbumet Gatekunst 4, som kommer i to deler, med blant andre 13 mye talenter. Første del slippes 12. august.

Fortsetter nedenfor kulissnokingen:

– Å jobbe med 9 & P var jævlig kult. Som 15 år gammel Dirty Oppland-fan, var det de jeg håpa på at jeg skulle få jobbe med da jeg fikk vite at jeg var valgt ut til å bli med i Gatekunst, sier Cezinando.

Jaa9 forteller at han synes hele prosessen har vært tipptopp.

– Stilmessig, med punchlines og stablinger, så passa han dritbra inn. Jeg synes han er utrolig rå, og vi er veldig fornøyde med resultatet.

Hør og kjøp singelen «Unge pistoler» her:


Gatekunst 4 feires med en stor gratiskonsert på Universitetsplassen i Oslo 25. august.

Bonus: Apropos Lillehammer-duoen: I går kveld feiret de sitt nye album Geir på Parkteateret i Oslo, med venner. Se bildene Anders «cAndy» Lindholm tok: Her!
 

Se også: Jaa9 & OnklP: – Alt vi gjør er ekte!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer