J.Los serie vekker sterke følelser

11. jul 2016 kl. 00:00
DENYSE TONTZ SOM CORTNEY VIA JENNIFER LOPEZ (FREEFORM)

DENYSE TONTZ SOM CORTNEY VIA JENNIFER LOPEZ (FREEFORM)


I en hektisk hverdag er det fort gjort å klage over tilværelsen og glemme hvor bra mange av oss egentlig har det.

Med Jennifer Lopez på produsentbenken så prøver The Fosters å minne oss alle på at hverdagen kunne vært en helt annen.Fortsetter nedenfor.MOR, MOR OG DE ÅTTE FEM UNGENE (FREEFORM)

Freeform-serien, som har nådd fire sesonger, følger en familie bestående av et lesbisk par som foruten én biologisk sønn, er fosterforeldre til et tvillingpar. Om ikke dette var nok åpner de også opp hjemmet for en ung jente som akkurat er løslatt fra fengsel, noe politimor Stef (Teri Polo, mest kjent fra Meet the Fockers-triologien) ikke er så alt for begeistret for til å begynne med.

Som seg hør og bør utvikler det hele seg og Stef (og vi) finner fort ut at denne Callie (Maia Mitchell, fra blant annet Teen Beach 1 & 2) ikke har vært særlig heldig med tidligere fosterhjem. I tillegg har hun en lillebror hun prøver å hente ut fra det voldelige hjemmet hun selv bodde i før hun ble satt bak lås og slå.

Fortsetter nedenfor.


MOTTO: IKKE TA GOOD SHIT FOR GITT (FREEFORM)Dette er en serie som ønsker å vende blikket mot en del problemer i samfunnet vårt, men tydelig rettet mot ungdommen holder den seg unna et alt for dystert manus (noe en kanskje heller ikke kan forvente fra tidligere ABC Family).

Mens noen sørstatstravere har oppfordret til å boikotte serien, er det mange som på andre siden roser Teen Choice Awards-vinneren for å fremme det faktum at gode foreldre kan være både lesbiske og ha forskjellige hudfarger.

Hos St. Louis Post-Dispatch føler de også historien kan gi de tusen hjem noe å prate om rundt middagsbordet.– Intelligent nok for voksne, tilgjengelig nok for yngre seere og underholdende nok for begge, er dette en flott serie for foreldre og barn å se sammen. Den vil gi dem mye å snakke om, mener avisen.Med alle fire sesonger tilgjengelig hos Viaplay er dette familiedramaet absolutt en fin påminnelse på at skjebnen mildt sagt kan skape svært forskjellige oppvekster.

Fra 730 får den 3,66 av 5 klapp, der det hovedsakelig kun trekkes for en noe lettbeint framtoning.

Utenom Jennifer som co-produsent, så er serien skapt av Peter Paige (Rick & Steve: The Happiest Gay Couple in All the World).


Se trailer her:

(NB! Filmavisstemmen og den joviale musikken følger ikke med i episodene.)


Ny serie med overraskende god J-Lo foran kameraet: Se Jennifer Lopez som skitten snut