Hopp til hovedinnhold
NABOGUTTER JUNER JENNIFER (UNITED INTERNATIONAL PICTURES/UNIVERSAL)

J.Lo: – Ikke kall meg cougar!

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on


Jennifer Lopez’ forrige film Parker ble en av Jason Stathams største flopper.

Skal hennes nye film funke?

I The Boy Next Door spiller J.Lo en veldig enslig – men perfekt sminket – lærinne som heter Claire, som får livet sitt snudd da en kjekk 19-åring som flytter inn ved siden av henne vil ha moden pusekatt. (Hvis det er lov å si.)

Noe han får.Fortsetter nedenfor.

NABOGUTTER JUNER JENNIFER (UNITED INTERNATIONAL PICTURES/UNIVERSAL)

Etter at hunken (27 år gamle Ryan Gosling Ryan Guzman fra de to seneste Step Up-filmene) koser seg med Claire, starter helvete. Det viser seg nemlig at den gutten har en svær….. skrue løs. Prikk prikk prikk.
Den erotiske thrilleren, som produsentene usnaut nok sammenligner med Basic Instinct, har også med Ian Michael Nelson (The Hunger Games, serien Teen Wolf) og Adam Hicks alias Disney-rapperen A-Plus, og er regissert av Rob Cohen (The Fast and the Furious).

Fortsetter nedenfor traileren.
Anmeldelsene er foreløpig ikke så ille som Jennifer kanskje frykter. Ofte så sutrete
The Village Voice konkluderer med at Bronx-MILF’en «ikke er troverdig som lærinne, men hun er effektiv som en hevngjerrig filmstjerne».
The Boy Next Door har premiere på fredag, mens norske kinoer ikke får sette den opp før i mai. (💩)


Den foxy 45-åringen besøkte Ellen DeGeneres denne uken for å snakke om filmen, og hun fortalte hvorfor hun ikke liker betegnelsen «cougar».

– Jeg hater at de har kallenavn for damer som dater yngre menn. Hvis en ung kar er interessert i deg, hvorfor skal ikke det være greit? Hva er navnet på en mann som ønsker seg en yngre dame? Jeg er ikke ute etter yngre menn, men hvis de liker meg så er det okay. Menn som kun går etter unge jenter har ingen navn. (…) Det er ikke fair, sier Jennifer til Ellen.

Se innslaget her… Hvor J.Lo er særdeles smashing:

 
Pussig at Ellen ikke dro frem denne? Se mor meske seg: Jennifer Lopez med sexy diskriminering av menn (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer